Fluence tomtom negivasyon güncelleme sorunu

ASES00

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
fluence aracımdaki negivasyon kartını güncellemek istedim. hafıza kartını bilgisayara taktığımda güncelleme olmadığı gibi mevcut harita da silindi. nasıl güncelleme yapa bilirim? yeni bir kart alsam olur mu?

fikri olan kimse yok mu? yeni kartı servisten almaya kalkınca 800 TL fiyat çıkarıyorlar. Bu resmen soygun. hafıza kartının güncellenmesi yada onarımı konusunda fikri olan var mI

Tomtom ile iletisime gecin. Yardimci olurlar.

Tomtomla iletişime geçmeyi düşündüm de ulaşmak mümkün değil... kimse telefona bakmıyor

Tom tom size daha uygun bir teklifle yardım edecektir.

Hafta içi yada hafta sonu ne zaman ararsanız arayın tomtom müşteri hizmetlerinde telefona bakan yok. renault servislerde de bu işten anlayana fazla personel yok. şikayetimvar.com a yazdım yine çözüm yok....
ye bir hafıza kartına 800 tl para vereceğiz. yada nevigasyonu unutacağız...

Aracınızda R-Link varsa durum şu şekilde:
Servise boşuna 800 tl vermeyin. Kartınızın içeriği bozulduysa R-Link Explorer diye bir tool var. İnternetten aratıp indirebilirsiniz. Bu araçla kartı orijinal haline getirebiliyorsunuz. Sonrasında tr.rlinkstore.com üzerinden harita satın alırsanız olur. Harita 55 Euro. Ben bu şekilde yaptım. Şu anda sorunsuz çalışıyor.

Aracınızda R-Link varsa durum şu şekilde:
Servise boşuna 800 tl vermeyin. Kartınızın içeriği bozulduysa R-Link Explorer diye bir tool var. İnternetten aratıp indirebilirsiniz. Bu araçla kartı orijinal haline getirebiliyorsunuz. Sonrasında tr.rlinkstore.com üzerinden harita satın alırsanız olur. Harita 55 Euro. Ben bu şekilde yaptım. Şu anda sorunsuz çalışıyor.

Merhaba;Ben internette aradım ama bulamadım R-LinkExplorer için link biliyorsanız paylaşımısınız

Merhaba;Ben internette aradım ama bulamadım R-LinkExplorer için link biliyorsanız paylaşımısınız

T link aylık veya yıllık yanlış olmasın üyelik bedeli ile çalışan bir sistem. Araç alındığında tam sureyi bilemiyorum ama bir yıl kadar sanırım ücretsiz güncelleme veriyor. Akabinde üyelik ( ücretli ) başlatmazsanız bahsettiğiniz sorunlar olabiliyor. Bu aslında olayın iç yüzünü bilmeyen bir kullanıcı icin tam bir tuzak. Tuzaktan kastım başınıza gelen olay. Hafıza kartına dışarıdan müdahalede bulunduğunuz anda bütün veriler uçuyor. Sonrasında ya harita satın alacaksınız ya da servisin vereceği yine güncelleme süresi dolmuş olan hafıza karındaki haritayı alacaksınız. Burada arkadaşın da dediği gibi doğrudan tomtom san harita alıp yine bir süre ( bir yıl kadar ) ücretsiz güncellemeden faydalanmanız olur.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com

Geri