Selamlar arkadaşlar. 2011 1.5dci 5 ileri manuel fluence aracımın sağ ön kısa farı yanmıyordu, mahalleden bir elektrikçi kontrol etti ve sigorta tablasında sağ fara giden yerden elektrik gelmediğini, istersen sol fardan sağ fara elektrik verebileceğini söyledi ben de tamam dedim. Akşam farları yaktığımda far önce yandı 1 saniye sonra söndü tekrar kapatıp açtığımda aynı şey oldu ben de bir sorun olduğunu düşünerek farları daha yakmadım ve aracı kullanmadım. Şimdi ise farlar hiç yanmıyor. İç gösterge de kısa farların yandığına dair ikaz ışığı yanıyor fakat farlar yanmıyor.
Sanayide bir ustaya götürdüğümde sigorta tablasının değişmesi gerektiğini söyledi parçanın 10 bin TL tutacağını söyledi. Sorum şu daha önce başına bu tarz bir sorun gelen var mı? Bu sigorta tablasının tamiri mümkün mü? çünkü park lambalarını yaktığımda rölenin sesi geliyor yani röle çekiyor fakat kısa farları yaktığımda röle sesi gelmiyor. Rölenin de bozulmuş olabileceğini düşünüyorum. Bu işlerden anlayan iyi bir elektrikçi bulmam gerekiyor. İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum.
Sanayide bir ustaya götürdüğümde sigorta tablasının değişmesi gerektiğini söyledi parçanın 10 bin TL tutacağını söyledi. Sorum şu daha önce başına bu tarz bir sorun gelen var mı? Bu sigorta tablasının tamiri mümkün mü? çünkü park lambalarını yaktığımda rölenin sesi geliyor yani röle çekiyor fakat kısa farları yaktığımda röle sesi gelmiyor. Rölenin de bozulmuş olabileceğini düşünüyorum. Bu işlerden anlayan iyi bir elektrikçi bulmam gerekiyor. İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum.