Fluence joy donanim araca hiz sabitleme montaji

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tanseler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam bende izmitte ikamet ediyorum. Megane 3 için direksiyon ve tuş aldım ama aktivasyon yapacak bir yere ihtiyacım var. Siz nerede yaptırdınız. Sakarya'ya da gelebilirim. İstanbul'da bir kaç kişi fazla fiyat çektiler.

Merhabalar Gebzede Arkadaşımız Var Adı Turan 0543 492 22 98 İrtibata Geçin Yardımcı Olacaktır...

Tansel Bey merhaba, Kavacıkta aktivasyonu sağlayan ustamızın iletişim bilgilerini paylaşabilir misiniz?

Tansel Bey merhaba, Kavacıkta aktivasyonu sağlayan ustamızın iletişim bilgilerini paylaşabilir misiniz?

Mesaj gönderdim.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam bende izmitte ikamet ediyorum. Megane 3 için direksiyon ve tuş aldım ama aktivasyon yapacak bir yere ihtiyacım var. Siz nerede yaptırdınız. Sakarya'ya da gelebilirim. İstanbul'da bir kaç kişi fazla fiyat çektiler.

Kusura bakmayın foruma nadir giriyorum mesajınızı şimdi gördüm. Özelden yaptırdığım yeri paylaşırım. Ayrıca diğer arkadaşın verdiği numaradan da irtibata geçerek yaptırabilirsiniz. Kendisi Gebzede ikamet ediyor ve anahtar teslim bu işi yapıyor. Kendisinden birkaç parça malzeme aldım on numara iş yapar.

Arkadaslar direksiyon simidini uygun nerde buluruz. Cikma veya sifir. Bilgisi olan varmi

Arkadaslar direksiyon simidini uygun nerde buluruz. Cikma veya sifir. Bilgisi olan varmi

Cikmacilara sorarsaniz daha saglikli olur. Ben de bir sire aramistim her yerde olmayabiliyor.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dudullu da yedpa diye bi yer var.orda her turlu orjinal parcayi cok cok uygun fiyata bulabilirsiniz

fiyatı uygun direksiyon bulabileceğim bir yer varmı

Bursa’da anahtar teslim bu işi yapabilecek bir yer var mı? Yardımcı olabilir misiniz

Geri