- Konuyu Başlatan
normalde orjinal sıfır direksiyonlar 400 lira civarında çıkmacılarda da ortalama 250 TL falan isstiyorlar, daha önce farklı yerlerde aracın kendi direksiyonunu 150 TL ye satan duymuştum ayrıca sizin bir fikriniz varmı diye merak ettim , bende 2-3 ay sonra yaptırmayı düşünüyorum. touch paketlerde halıfleksin altında gizli yazmışsınız. reno maiste bir tanıdığıma daha öncesinde sormuştum , buna hız sabitleme yapılabilir mi diye? el freni körüğünü çıkarıp tesisat olup olmadığına bakmıştı tesisat yok bunda dedi acaba halıfleksin altında olduğunu bilmiyor mu yoksa touch modeller de de üretim tarihine göre tesisatın olup olmaması değişiklik gösteriyor mu onu düşünoyurm.
Araclarin en bosuna kadar hesinde var. Joy da kablo acik bi sekilde duruyor. Vitesin altindaki kromu sokseniz gorunur vaziyette. Touch ta elfreninin saseye montajli oldugu bolumde halifleksin altinda mutlaka vardir. Eger araciniz dijital kadranli ise kesin vardir ama analog kadran ise o kisma mutlaka bakin saklamislar o bolume. Bu arada konyada renpaz diye br renault parcacisi var orjinal tuslu direksiyonu 400,00 liradan 350,00 liraya dusurmus. Kargo yapiyorlar firma saglam sorun yasamazsiniz. Orayida takip edin sifir alacaksaniz. Tusta var yine renpazda.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi