Otomatik olduğu için yokuş kalkış desteği var ve kaydırma yapmaz freni bırakınca geri, fakat gaza bastığınızda araç biraz geri kayabilir ilk başta bu normaldir edc nin çalışma prensibi böyle, patinaja gelirsek lastik yol şartlarına görw araç rampada sanırım patinaja kalmış ve bu yüzden de asr devreye girip gazı kesmiş olmalı çünkü bu durum yaşanabiliyor antipatinaj sistemi olduğundan gazı keser araç fakat siz aracı alırken yinede her türlü bir expertize gösterin gerçekten önemli ve ayrıca icon donanım alabiliyorsanız touch a göre ben daha fazla tavsiye ederim tabiki bu göreceli bana göre icon donaanım daha iyi, hayırlısı olsun inşallah sizin için.
Çok dik yokuşta asr yi kapatip kalkmakta fayda var. Fakat şu da var; çok dik yokuşta araci kaldirmak için gaza abanirsaniz asr kapali iken de bu sefer patinaja kalacaktir. Dolayisi isle asr ister kapali ister acik olsun hafif gaz ile kaldirmakta fayda var. Bahsettiginiz dik yokuslarda ben hafif gaz ile kalktigimda asr devreye girmeden araç toparliyor tabi bunu yokusun egimine ve aracin hizlanmasina göre siz ayarlayacaksiniz.
Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın
iMessage : tanseler@me.com
Instagram flu_e_nce