Ankara ekibi tam kalite pür kalite
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Al abi kendi gözlerinle bak25 liğin üstüne 40 lık nasıl bişi acaba
Sanayide hangi filmciye gitsem koyuluk oranı %50 nası olur diyom çok koyu olur %30 idaeldir diyo.Yani hepsi %50`ye koyu diyerek yanlış mı diyo %10 çok koyu %50 en açığı.Yüzdelik değerleri bile çok saçma bizim İzmit`te ki filmciler salak o zaman hepsi yanlış biliyo!çok yakısmıs ama cam filmini moddan saymıyorlar neyse sanırım film tonlarını yanlıs biliyor bazı arkadaslar %30 koyuluk oranı degildir %30 icerisinin görünme oranıdır %30 1 numara cam filmidir icerisi gozukur hele arabanın ic mekanı bej rengi ise ayna gibi gorunur valla %20 2 numara cam filmidir benim aracımdaki %20lik 2 numara film yani ic mekanım siyah oldugu icin icerisi gram gozukmuyor %15 3 numara filmdir dark diye gecer arabanın ic mekanı siyah ise oda gram gozukmez %10 4 numara ex-dark olarak gecer oda koyunun koyusu yani arabanın ic mekanı siyah ise icerisi karanlık hapishaneden farkı kalmaz yani aslında bakarsanız ton o kadar oneml degil hersey arabanın ic mekanında bitiyor cam filmini cektirirken ben golf 5 vardı ic mekanı bejdi oda 2 numara cektirdi bnmkiyle arasındaki farka baktım onun icerisi bariz ayna gibi gozukuyor benimkine bakıyorum icerisi zifiri karanlık gozukmuyor filmi ceken arkadas dediki ic mekana gore film kendini belli eder bej ise ic mekan 3 numarada ceksen gozukur ici ama siyahsa gozukmez dedi hakikattende öylemiş yakısmıs ufak detaylar kazasız belasız
cam filmleri söyle sıraların 1 numara ( light ) - 2 numara ( medium ) - 3 numara ( dark ) - 4 numara ( ex-dark )
Al abi kendi gözlerinle bak
http://www.renaultfanclub.com/toyota/13223-2001-toyota-corolla-1-6-vvti-sol.html
Sen bide canlı gör abi ama sadece filmi görebilirsin içersi gözükmüyo çünküO Nasıl bir filmdir ya..
Sanayide hangi filmciye gitsem koyuluk oranı %50 nası olur diyom çok koyu olur %30 idaeldir diyo.Yani hepsi %50`ye koyu diyerek yanlış mı diyo %10 çok koyu %50 en açığı.Yüzdelik değerleri bile çok saçma bizim İzmit`te ki filmciler salak o zaman hepsi yanlış biliyo!
işte onlar karadüzen iş yaptıkları icin professionel olmadıkları için kulaktan dolma bilgilerle yüzde hesaplıyor kendilerine '' SALAK '' Demeyelimde yanlıs bilgi edinmişler diyelim zieabart,llumar,carglass,solarmaster gibi pahalı film ceken türkiyenin önde gelen cam filmi uygulama merkezlerine gidip sor bakayım film tonu nasıl yüzdelenir diye senin sanayindeki filmciler emin ol bu dedigim firmaların ne oldugunu bile bilmiyordur %30 1 Numara film - %20 2 Numara film - % 15 3 Numara film - %10 4 numara filmdir. yüzdelik oranları aracların icinin gorundugu baz alınarak yüzdelenmiştir. arabanın ic mekanı bej rengi ise yüzde oranı artmaktadır
Maşallah güle güle kullan abi,en acık olmasına ramen iceri gözükmüyor gibi resimlerde,yeni coupemizde masallah,hoşgelmiş