Hayırlı olsun Evren abi. Çok güzel olmuş güle güle kullan.
Güzel bir mini buluşma olmuş
Güzel bir mini buluşma olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende onümüzde ki ay yeniliyom abi filmleri.4 yıl önce babam bi yerde yaptırmış nası bi yerse şimdi filmler var mı yok mu belli değil koyuluğu gitti 30`luktu.Önümüzde ki ay bizim mahallede filmci bi abi var elinin ehlidir İzmit`te ne kadar etiket varsa film için ona gidiyo,konuştuk benim araç SW olduğu için fazla tutar ama sana bi güzellik yaparım 150 olur dedi.Koyuluk %50`lik yaptırcam
Hayirli olsun abi hepsi cok guzel gorunuyor yanlz o anahtarli sibop kapagina dikkt et patlatmasinlar
Film çok güzel olmuş...Ama arabanın üzerinde çok gereksiz stickler gördüm hiç yakışmamış taksiciler yapar ya ne bulsa yapıştır onun gibi geldi bana..Arka stoplara kırmızı film çekilirse güzel durur
Evren abi, filmler detailing garage da çok güzel gözüküyordu. Yeni olduğunu bilmiyordum Hayırlı olsun
Resimler için de teşekkürler. Benim Coupe nin de doğru dürüst resimleri oldu ilk defa
Hayırlı olsun kardeşim,güle güle kullan...
Çok şık olmuş dostum. Ufak süslemeler büyük fark yaratır her zaman
Hayirli olsun arac sik olmus. Hocam Camlara filim cekmey yasak degil mi ? polis ceza kesiyo diye biliyorum ben...
Hayırlı olsun Evren, küçk ayrıntılar fark yaratır...
Bende niyetliyim film işine bakalım ne zaman olacak...
Megane coupe'yede Maşallah...
çok güzel olmuş kardeşim
maşallah evr'ye.. yapılanlar yaramış, iyi parlıyor.. nede olsa; ne kadar kova o kadar can hehe
Ben gene 30`luk yaptırcaktım da abi bazen arabayı ablamlar alıyo eniştem 50`lilik yaptıralım trafikte ablana bakıyolar kavga ediyom dedi.Kendi arabasında 25`lik vardı ablama bakıyolar diye 25`liğin üstüne 40`lık çektirdi makam arabası gibi oldu.Bence 50 yaptırma arda içerisi hayalmeyal görünsün derim ben.
Ben gene 30`luk yaptırcaktım da abi bazen arabayı ablamlar alıyo eniştem 50`lilik yaptıralım trafikte ablana bakıyolar kavga ediyom dedi.Kendi arabasında 25`lik vardı ablama bakıyolar diye 25`liğin üstüne 40`lık çektirdi makam arabası gibi oldu.
Ben gene 30`luk yaptırcaktım da abi bazen arabayı ablamlar alıyo eniştem 50`lilik yaptıralım trafikte ablana bakıyolar kavga ediyom dedi.Kendi arabasında 25`lik vardı ablama bakıyolar diye 25`liğin üstüne 40`lık çektirdi makam arabası gibi oldu.