Egr yi kontrol ettirin. Bayzi yerler temizleme işlemi yapıyorlar. Şimdi şöyle bir durum var. Benim egr de büyük ihtimalle dolu çünkü enjeksiyon hatasını aldığımda servise goturdugumde egr değişecek dediler. Bu olayın başlangıcı bir yıl öncesi. Parca 2.500 lira haliyle kalsın dedim ve ben bu uyarıyı aldığım ilk zamanlar araçta cc yoktu sonradan taktırdım ben. Hatta bir sure de cc den mi diye takilmisti kafama her neyse. Ben bu şekilde bir yil kullandım. Ne zaman trafiğe girsem uyarı beliriyor ekranda ve cc iptal oluyor. Fakat yol açıldığında veya rolantide bir sure calisinca ortadan kayboluyor. Su an hala devam ediyor bu hata. Şimdi ben ilerleyen dönemde egr yi değiştireceğim için açıkçası pek onemsemedim ama siz mutlaka egr ye baktirin.tansel bey benim aracim busineess paket boş olan versiyonu hiz sabitleyici özelliği yok bende, enjeksiyon hatasi verdiğinde şu hatayi aliyorum;
dtc048877 egr elektrovana konum düzenlemesi (bu hatayi veriyor clip cihazi ile baktiğimizda)
dtc000292 debi regülasyon uyarlamasi (bu hatayida egzoz emisyon kontrol ettirinizde veriyor)
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi