>>Fluence Aux Bağlantısı Detaylı Anlatım<<

Soyle bir aparat ise yarar sanirim, ama denemek lazim. Yaniltmayayim sizi.

j995a8.png

Böyle bi kablo yok, olsa bile siz inputa giriş yapacaksınız. USB'den flash disk'i bağladınız o sesi işleceyecek bir devre olmadığı için yine çalışmaz. Bu kadar uğaşıcağıma oem usb axu girişi ile değiştirirdim araç üzerindeki aux ile olur biter. Aux malesef kullanışlı değil oem usb en ideali diyebiliriz. ;)

Bende bir fluence kullanıcısıyım aracıma bu aux bağlantısından almak istiyorum fakat çıkış ucu jaklı değilde USB girişli olanında almak istiyorum var mı çıkışı USB olanından?

Bende bir fluence kullanıcısıyım aracıma bu aux bağlantısından almak istiyorum fakat çıkış ucu jaklı değilde USB girişli olanında almak istiyorum var mı çıkışı USB olanından?
Usb to 3,5 mm stereo kablo ile flas diskten muzik dinleyemezsiniz.Flas diskiniz çalışmaz bile.Usb kablosu veya soketinde +5v,- ve data aktarım uçları (tx,rx) vardır toplamda 5 yapar

yahu ben konudaki resimleri göremiyorum neden olabilir arkadaşlar

yahu ben konudaki resimleri göremiyorum neden olabilir arkadaşlar
Konunun Tarihi Eskidiğinden :) Malesefki bende göremediğimden yardımcı olamıyorum fakat gören arkadaşlar yardımcı olacaktır :)

Ercan kardeşim çok sağol yahu 10 dakikadır google da nedenlerini araştırıyorum. Bir hayırsever arkadaş resimleri güncellerse sevaba girer mevzuyu merak ettim :)

Yeni Fluance kullanıcısıyım navigasyon izlemekten sıkıldım dvd vs izleyebiliniyor mu acaba birde bluetoot iphonumu bulmuyor nedeni ne olabilir.

ben 2012 benzinli modelde aux girişi göremedim ayrıyetten mi yaptırmak lazım ?

kırmızı beyaz iki çıkıştan başka delik yok 2012 de ona kablo aldım ama ses çok da kaliteli değil maalesef :/

Merhaba,

2011 fluence privilage edc sahibiyim. Araçta usb olmamasını kafaya takmış durumdayım. aux dışı bir çözüm arıyorum mesela sesi bluetooth üstünden arabaya gönderebilecek (telefon dışında) bir cihaz. bluetooth mp3 player diye aradığınızda bazı cihazlar çıkıyor ama bunlar bt receiver sanırım. yani telefonun sesini çalabilen cihazlar. sesi bt üstünden arabaya veren bildiğiniz cihaz varsa tavsiye etmenizi bekliyorum

Geri