>>Fluence Aux Bağlantısı Detaylı Anlatım<<

Bu parça ben de takılı ama boş olarak duruyor bağlantı yapılacak bi yer yok teyp arkasında.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu parça ben de takılı ama boş olarak duruyor bağlantı yapılacak bi yer yok teyp arkasında.

bizim araçta aux olan yer çalışıyorduronu çıkarıp bunu bağlasak olmuyor mu usb çalışmaz mı onun soketini buna takılmazmı

bizim araçta aux olan yer çalışıyorduronu çıkarıp bunu bağlasak olmuyor mu usb çalışmaz mı onun soketini buna takılmazmı

Sökerlerdi teyp bağlantı noktalarına bakın aynıysa olur. Muhtemelen aynıdır onu yapan firma teypteki soketi de biliyordur herhalde ama aracın orjinalinde tek USB varsa sizin taktığınızda çift USB girişi varsa belki teyp uyumsuzluğundan çalışmayabilir bi denemek lazım

o zaman anlamak lazım uğraşmak lazım demekki boşver usb siz kullancağız mecbureen

clio 3 lere usb soketi takan olmadımı sadece benmi arıyorum transitter aldım şimdilik çakmaklıktan halledecem ama şu aux girişinideğiştirip usb li yapmam lazım yardımcı olabilecek yokmu anlayan bir kişi clio cular yapmamışmıdır hiç fluence usb girişi satılıyor nette

Aracındaki usb olmayan teybi usbli teybe dönüştürmek isteyen arkadaş olursa kendi hazırlamış olduğum dönüştürücü soket temini konusunda yardımcı olurum.

h.abdullahyilmaz@hotmail.com

Geri