eyvallah kardeşim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geç oldu kusura bakmayın.Haftaiçi haberleşelim abieyvallah mert büyük bir soruna el attın valla Şu kabloyuda alayim senden en kısa zamanda
Eline sağlık HAlil Abi bir türlü yapamıyorum o resimleri yaaResimleri düzenledim sakızımı isterim...
Canım hemşehrim elektronikçilerde vatan computer,teknosa vb yerlerde bulabilirsinO kablodan nerde bulabiliriz hemşerim
Bende çok sıkıntı çekiyorum bluetooth sadece telefon olarak gözüküyo deli ediyo beni, bu kablodan lazım
Teşekkürler yarın alayım gideyimde bulurum elektronikcilerden
Ne beleşcisin arkadaş sen ya 1.5 liraya rosto köfte yiyip ayran iç sonra sakız iste yok öyle bir dünyaDetaylı anlatım için teşekkürler mert bana sakız ayırmayı unutma
Teşekkür ederimgüzel anlatım emeğe saygı
Bir faydam dokunduysa ne mutlu bize...Bu konuyu sabitlemek lazım aslında..Herkesin arayıpta bulamadığı konu
Direksiyon kumandasından telefonunuzun menüsünü kontrol etmek gibi bir teknoloji şu anda yok malesef...ben denedim bugün aux la dinlerken direksiyon kumandasından şarkı değiştiremiyoruz ve bluetoota göre ses şiddeti düşük
bana göre avantajı yok
Ben bluetooth'tan müzik çaldım ses kalitesi kötüydü..Onun için bu kablo şart bizlere
Aux'la bi yere kadar kısılıyormuş.Bendede Nokia E72 var bluetooth'ta istediğim sesi alamadım aux kullanıcam.benim nokia 5800 xpressmusic bluetooth la canavar gibi ancak tam tersi auxla bağladım ses kısıldı resmen
Aux'la bi yere kadar kısılıyormuş.Bendede Nokia E72 var bluetooth'ta istediğim sesi alamadım aux kullanıcam.
Ben bluetooth'tan müzik çaldım ses kalitesi kötüydü..Onun için bu kablo şart bizlere