Önceki kasa makyajlı olanını kullanmıştım. 1.4 Dizel Multimode şanzıman. Alışana kadar sıkıntı çekmiştim şanzıman 1 ve 2. viteste kararsızlık yaşıyor. Pat sesine o araçta rastlamamıştım. Tek yaşadığım sıkıntı manuel modda yüksek hızda giderken durana kadar ani fren yaptığımda şanzımanın baskı balatası kokmuştu. Normalde debriyaj ayırması gerekirdi ama ayırmadı.
Aslında pederin araç da CVT şanzıman. Toyota ilginç davranmış dizele M/M benzinliye CVP Bu sebeple vites geçişi aslında yok. Vites değişiyormuş gibi efekt yaptırıyor adamlar. Normalde gaza basınca araç yüksek devire sabitlenir. Devir düşmez araç hızlanır ama işte o devir yükselene kadar verdikleri vites efektinden midir nedir araç kerkiniyor
Aracınız hayırlı olsun hocam. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin
Aslında pederin araç da CVT şanzıman. Toyota ilginç davranmış dizele M/M benzinliye CVP Bu sebeple vites geçişi aslında yok. Vites değişiyormuş gibi efekt yaptırıyor adamlar. Normalde gaza basınca araç yüksek devire sabitlenir. Devir düşmez araç hızlanır ama işte o devir yükselene kadar verdikleri vites efektinden midir nedir araç kerkiniyor
Aracınız hayırlı olsun hocam. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin