202km/h
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkese merhaba. 2011 model 1.5 dci edc dinamik fluence sahibiyim. Aracımı aldım alalı ilk kez hız denemesi yapma fırsatı bulabildim. Aracım 4 yetişkin ile otobanda max 175 km hıza çikabildi.Bundan önceki aracım 1.3 linea idi. Onunla çok rahat 190 ları görüyordum. Bu beni biraz hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim. Bu motor gücüyle rahat 200 e dayanır diye düşünüyordum. Sizlerde durum nasıl arkadaşlar?
Notbeş ile gönderildi.
2013 1.5 icon 6 ileri mevcut partikül iptali turbo basınç yukseltme ve limitör iptali var. 208 son gördüm. Bu islemleri yapan arkadaş lastik ve hava durumunun bu son hizlari etkileyebilecegini söyledi. Gayetde dogru tesbit ve su da benim dikkat imi cekti deneyimlerimden ötürü hava sıcaklığı 13.17 derecelerinde turbo tepkimesi performansi daha iyi oluyor. Yalnız şuan brnim motor ömrünü tamamlamaya başlamış olma ihtimali varki 200 u zor görüyor KM 214,000 şuan için lastiklerim de kış lastiği.