Abi bişey demedim emrindeyim:aytuğroadfoxAllah kaza bela vermezse 4.5 saate oradayım güzel kardeşim geniş geniş konuşuruz artık bu 9 mevzuularını:aytuğ:aytuğ:aytuğ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi bişey demedim emrindeyim:aytuğroadfoxAllah kaza bela vermezse 4.5 saate oradayım güzel kardeşim geniş geniş konuşuruz artık bu 9 mevzuularını:aytuğ:aytuğ:aytuğ
aynen kardeşim tesisatı komple değiştiresim var ama öncelikli halletmem gereken baska sorunlar var o yuzden bulaşmıyorum..farın orda bisey gevsemıs onu sıktı duzeldı anlamadım gıttı hımmşase falanmı yaptı acaba..neyse ki halloldu.parada almadı mutlu mesut ayrıldım ilk defa sanayidenKardeşim ilginç bir durum bizim araçların tesisat yaşından dolayı yorgun.Benim tavsiyem elektrikçiye git,başka bişey gelmiyor aklıma
ıslıkıslıkıslıkeyvallahroadfox
aynen kardeşim tesisatı komple değiştiresim var ama öncelikli halletmem gereken baska sorunlar var o yuzden bulaşmıyorum..farın orda bisey gevsemıs onu sıktı duzeldı anlamadım gıttı hımmşase falanmı yaptı acaba..neyse ki halloldu.parada almadı mutlu mesut ayrıldım ilk defa sanayiden
Aga kurban olayım insan bi merak eder aa ifadeye bakın ız ya farın orada birşey gevşemiş sıktı demekteheheHuooap usta eyvallah sıkıyorsunda neyi sıkıyorsun diye sormazmı insan:aytuğya alakasız bi yerde yine gevşerse ne ise o artıkhehehadii bu seferde sol sinyal verecen radyo çalacak,4 lüye basacan el freni çekecek vsheheyok yaw bu 9'cuların geneli böyle arkadaş ben ümitsizim vallamakina resmen korku filmi yaw:tony
-Kerem abi R-9'culara laf yok neticede eskir-9'cuyum ona göre karışmayın broadwaylara sipirinklere lütfenn
aynen öyle küçükken rnimiz varken flashlara heves ederdim meğersem hiç heves edilecek araba değilmişateşle oynuyorhehehehe
aynen öyle küçükken rnimiz varken flashlara heves ederdim meğersem hiç heves edilecek araba değilmiş
-Kerem abi R-9'culara laf yok neticede eskir-9'cuyum ona göre karışmayın broadwaylara sipirinklere lütfenn
ateşle oynuyorhehehehe