F7r lar hakkında genel bilgi,sorgulama ve araç tavsiyesi..

Burak Cengizhanoğlu

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Başlıktaki gibi sizden rica ediyorum arkadaşlar yeniyim forumda :) f7r lar hakkında ve ide ler hakkında fazla bilgim yok.
Bir araç var çok merak ettiğim sanırım bu siteyede üye onuda sormak istiyorum size..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-temiz-kazasiz-boyasiz-full-full-orjinal-2-0ide-190hp-coupe-59238404/pasif-ilan/
A
raç bu ub plaka olması gerek erdinç beyin sanırım..
Her türlü tavsiyeniz benim için çok önemlidir.. Teşekkürler

coupeciler seni en iyi şekilde aydınlatacaktır kardeşim , yürüyen araç istiyorsan tavsiyem erenin leyladır ama modelli bir araba istiyorsan işte orda coupeciler sana yardımcı olmalıdır . her ikisininde artı ve eksilerini belirtirler detaylı olarak :eyv

Ben anlattım araç ile ilgili bildiklerimi arkadaşa :)

coupeciler seni en iyi şekilde aydınlatacaktır kardeşim , yürüyen araç istiyorsan tavsiyem erenin leyladır ama modelli bir araba istiyorsan işte orda coupeciler sana yardımcı olmalıdır . her ikisininde artı ve eksilerini belirtirler detaylı olarak :eyv
Çok teşekkür ederim abicim.Siteyi geziyorum ve çok hoşuma gitti :)

gerçekci olmak gerekirse UY F7R yürürü vede temizliği bakımından göz dolduruyor.
ama UB iDE ise modeli yüksek vede bikaç ekipman daha fazla...

gerçekci olmak gerekirse UY F7R yürürü vede temizliği bakımından göz dolduruyor.
ama UB iDE ise modeli yüksek vede bikaç ekipman daha fazla...
Ub ide yi en azından uy f7r kadar yürütebilmek için ne yapmam gerekir ? Veyahut bilmiyorum belkide yürüyodur ?

Peki bu f7r larda motor yaptırmamız gerekirse servis bize ne gibi bi fiyat çıkarır tahmini veya usta?

Geri