F7r lar hakkında genel bilgi,sorgulama ve araç tavsiyesi..

Anladım tahmini bi rakam çıkmaz mı hepiniz coupe kullanıcısısınız?

Hocam modifiye için değil sübapları eğilmiş bir coupe nin serviste motor yenilenmesinin (rektefiye) rakamı 4000 tl civarında. Trabzonda bir arkadaş daha yeni yaptırdı ordan biliyorum. Modifiye için bişeyler yapılacaksa da mesela Eren in araba 7000 tl civarı bi para yemiş ama sade motor değil bisürü şey var. Ama arabanın sadece kanatları eksik. Ne clio rs kaldı ne 206 rc :)

Hocam modifiye için değil sübapları eğilmiş bir coupe nin serviste motor yenilenmesinin (rektefiye) rakamı 4000 tl civarında. Trabzonda bir arkadaş daha yeni yaptırdı ordan biliyorum. Modifiye için bişeyler yapılacaksa da mesela Eren in araba 7000 tl civarı bi para yemiş ama sade motor değil bisürü şey var. Ama arabanın sadece kanatları eksik. Ne clio rs kaldı ne 206 rc :)
Modifiyeli mesela erenin aracında motor yaptırsak ne kadara mal olur misal?

Dilimde tüy bitti:) Benim motor içi standart arkadaşlar. Kapağa port polish yapıldı. O esnada supap iticiler supap lastikleri egzantrik keçeleri özetle kapaktan sökülen ne varsa sıfırladım bir daha sorun yaşamamak adına. Malum yıllanmış supapı söküyorsun takarken aynı yeremi denk getireceksin? Getiremedin bu sefer alıştırmaya gidecek.Sinek küçük mide bulandırır iş temiz olsun dedik nitekimde temiz oldu:) O esna hazır kapak açılmışken motor gömlek segman vs ölçümlerinide yaptırttırdım aracın. Rektefiyeci adam yarım ağız birşeyler konuşsaydı segman piston vs ne gerekiyorsa değiştirirdim. Adam 10 numara fabrikasyona göre şu an yaklaşık %3 eskime söz konusu diyince ve kendinden emin konuşunca elletmedim. O esna yetkili servisten aldığım fiyat ise 4000 TL komple motor için.

Piston takımı
segman takımları
biyel kol ve ana yataklar
pimler vs yatak yorgan döşek

Son düzenleme:
Geri