F/Kangoo'nun İç Mekanına Led Uygulaması

Güzel olmuş. güle güle kullanın

Süperrr olmuş. :eyv Abi teybin yanında göğüslükte kablolu birşey gördüm o ne işe yarıyor acaba ???

abi çok güzel olmuş gerçekten ama incelenmesi lazım senin kangonun :) o arkadaki ahsap gibi olan şey ne işe yarıyor sonra abi ön orta konsolun bittiği yere de ışık gibi bişeyler bırakmışın :)

Süperrr olmuş. :eyv Abi teybin yanında göğüslükte kablolu birşey gördüm o ne işe yarıyor acaba ???
AUX bağlantı aparatı, telefonu ve diğer müzik aletlerini bağlıyorum...
abi çok güzel olmuş gerçekten ama incelenmesi lazım senin kangonun :) o arkadaki ahsap gibi olan şey ne işe yarıyor sonra abi ön orta konsolun bittiği yere de ışık gibi bişeyler bırakmışın :)

İçinde malzemeler var,kapaklı deri kaplı kutu o, ortada gördüğün led lambalar kardeşim...

Usta Merhaba

Öncelikle led uygulaması harika olmuş bilhassa ön torpido kırmızı ışık çok hoş olmuş. ama aklıma takılan bir kaç sorun var, 1- Bu kırmızı ledler normalde içeriyi daha çok aydınlatmaz mı ? Sonuçta 12V ile çalışıyor
2-Kırmızı led şeridin elektriğini kontaktan aldığınızı söylemişsiniz. Bu konuyu biraz daha açabilirmisiz.
3-Konu dışı olarak şunu çok merak ediyorum, bende kangoo maxi 2011. Model araç var. Aracımın yer döşemesi komple plastik, diğer kangolarda gördüğüm kadarıyla çoğunluğu kumaş veya halı. Acaba yer döşemesini sonradan siz mi halı kaplattınız ?

Şimdi den çok teşekkür ederim usta

İyi çalışmalar :)

Kırmızı ledin üzerine koruma bandı çektim ışık şiddetini azalttı.
Çakmağa gelen elektrikten enerjiyi alınca kontağa bağlanmış oldu.
Bu araç Expression model, halı döşemesi ve her şeyi orjinal...

Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim :) ben kendim halı kaplatsam nasıl olur ? Plastik kiri
tozu çok belli ediyor

Abi on numara olmuş uygulama çok başarılı :eyv

Geri