F/Kangoo'nun İç Mekanına Led Uygulaması

Eline koluna sağlık ustam çok güzel olmuş emeğine sağlık :eyv

Usta çok güzel olmuş güle güle kullanın vallahi özendim yakınlardaysanız benim araca da yapabilirmisiniz ve maliyeti ne kadar oldu saygılar izmirden ahmet

Usta çok güzel olmuş güle güle kullanın vallahi özendim yakınlardaysanız benim araca da yapabilirmisiniz ve maliyeti ne kadar oldu saygılar izmirden ahmet
5 metre elektrik kablosu 3 lira,1 metre şerit led 5 lira,toplam maliyet bu kadar,biraz elektrik bantı, lehim ve makas yeterli olacaktır,biraz el becerin varsa kendinde yapabilirsin...

Şerit ledlerin açma kapama swich anahtarı da tamam... :eyv

1532164_10152148140912622_935437269_n.jpg

Maliyet düşükmüş ama yapma becerim malesef bu konuları bilmediğim için yoktur... bilen birinden destek almak en iyisi.. saygılar

Çakmağın elektriğinden çektim kardeşim,kontak açıkken yanıyor,araya elektrik düğmesi koydum istediğim zaman kapatıyorum...
Usta o kırmızı ışık nasıl bişey linki fln varsa bende onun beyazından düşünebilirim loş şekilde,göstergeler klima tuşları fln beyaz olduğu için

Usta o kırmızı ışık nasıl bişey linki fln varsa bende onun beyazından düşünebilirim loş şekilde,göstergeler klima tuşları fln beyaz olduğu için
Bildiğin şerit led kardeşim,arka tarafı kendinden yapışkanlı zaten...

serit.led.webp

Ellerine sağlık abi:eyv

eline sağlık abi, bende yapacam. telif hakkı senin :)

emeğine sağlık abi güzel olmuş :)

Geri