Evren Topcu Fabrikada Gider Yaptı ):

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onur2ran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sanki başlık keçe prens ve 7 cüceler olsa daha iyi olacakkıhkıh nasıl bir göz yanılması sanki rfc değil şirinler köyü sakinleri gibi görünüyor evren abi dışındakilerhehe

hehe hehe hehe evet o acıdan hiç düşünmemiştim :) bu arada abi degil ya aynı yaştayız hocam. Lütfen :D

hehe hehe hehe evet o acıdan hiç düşünmemiştim :) bu arada abi degil ya aynı yaştayız hocam. Lütfen :D

olmaz ben 170 cm boyunda bir ufaklığım abi de abi işte kıhkıh fotoğraflar çoğalınca daha dikkat çekici oldu rfc şirinler kasabası:D

sanki başlık keçe prens ve 7 cüceler olsa daha iyi olacakkıhkıh nasıl bir göz yanılması sanki rfc değil şirinler köyü sakinleri gibi görünüyor evren abi dışındakilerhehe
Adamın yanında kendimi gelişme çağındaki 18 yaşında delikanlı gibi hissediyorum,basket falan oynasam boyumu 20 cm daha uzatmam mümkünmüdür acaba...:D

Adamın yanında kendimi gelişme çağındaki 18 yaşında delikanlı gibi hissediyorum,basket falan oynasam boyumu 20 cm daha uzatmam mümkünmüdür acaba...:D

yok abi ya 6 sene oynadım yine uzamadım yine uzamadım :D

Konunun boyutu nereye gitmis

XT615 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

487593_10151238683314560_2094259878_n.jpg

Son düzenleme:
evren abının kalafatlıgı benı görene kadardır hehe hehe

evet, bir prenses noksan olmuş karede... ;)
geziye katılamayanların ilginç benzetmelerinden...bizide komplexe sokacaklar beya...konu kaymış...:cool:

Geri