Evren abiye özendik. Stopları folyoladık :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan F10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sen Yaptır Ben Senı Takıp Edıyorum Bende Bu Gun Cam Filmi Ve Tavana Folyoyu Yapdırdım :) Hava Karardıgından Koyamadım Resımlerı Yarın Eklıyecegım Kısmetse :)
Örnek mi oluyorum sizlere:) Ufak tefek planlarım var şuanda

anıl olmasaydı zaten fluence sahibi olan kişilerin önü açılmıycaktı :D

ben mesela yıllardır mal gibi yaşamışım allah beni kahretmesin .. ama anıl tdi kardeşim gözümü actı sagolsun.. ufkumu genişletti :D

Benımde Planlar Var Ama 3 Ay İçinde Askerım O Yuzden Su An Gidene KAdar YApabıldıgım Kadarını Yapıcam Kısmetse Yoksa Donuse Artık :)

Benımde Planlar Var Ama 3 Ay İçinde Askerım O Yuzden Su An Gidene KAdar YApabıldıgım Kadarını Yapıcam Kısmetse Yoksa Donuse Artık :)

boşver bas git askere kardeşim ne takıon gelince baştan aşagı doldurursun ne varsa.

almanyadan itina ile özel sipariş edilerek yay getirtilir satış temsilci abimiz : evren topcu hehe hehe :D

boşver bas git askere kardeşim ne takıon gelince baştan aşagı doldurursun ne varsa.
İnş. Abi Gıdene Kadar Aklımda Tavan Kaplama Camlara Fılm Ve Eskı Aracdan Soktugum Muzık Sıstemını Takmak Vardı Sımdı Muzık Sıstemı Dısında Yapdım Muzık SIstemını Takınca 3 Ay Bıner Gıderım Diger Aracımdada Cok Sey İstedım Ama Stepway Oldugu İçin Ne Yere Basabıldım Ne jant LAstık Yapabıldım Jant Lastık Yere BAsma Askerden Gelınce Buna NAsıp Olcak İnş. :)

Geri