ZLZ Coupe Starting...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karpuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Belki yanılmıştır gören arkadaşımız. Bugün aracın yanındaydım. Cıscıbıldak soyulmuştu her yanı :) Önden hazırlıklar tamam ama keşke başında bekleyebilsem. Bazı sıkıntılar vardı Merdan ustaya anlatmıştım ama o da ameliyat olunca göüşememiş diğer arkadaşlarla. Extra masraflar çıktı bu yüzden. Ben camların tamponların iç döşemelerin komple sökülmesini istemiştim çünkü ön camın üstünde 3 cm kadar bir çürük başlangıcı vardı. Sağ marşbiyel içeriye göçüktü bayağı onu görememişler. Hepsini söyledim Extra 150 tl masraf çıktı ama sağlık olsun. Düzgün olsunda o çok sıkıntı değil.

sağlık olsun abi düzgün bi şekilde çıksında..

Arkadaşlar yana yana sağlam ön arka tampon aranıyor. Arkayı ordan bulduk diyelim ön lazım. Arka tampondaki eki sökmek bi ton kafa ütüsü ve sağlam yapışık. O eki istemiyorum sade olmalı. Ön tamponda solda yırtık vardı onuda elim değmişken değiştireyim istiyorum.

resim falan yokmu
keske soleseydin resim falan cekselerdi

Latif usta çekmiş. Mail ile atacaklar. Ben gidip 3-4 kare çekip koydum ayrı bir başlığa. Arayınca bulması kolay oluyor RFC benim arabamın foto deposu sağolsun :D

Gokhan tamponu soktur apo abinin dukkandan cikinca o minik yokusu cik sokagin basindan sola don 200 300 metre sonra yol saga kivrirken sen duz asagi in sokakta sagda dream cars var fiberci. utuluk bir durum yok ver yapsin. on tamponuda tamir ederler

Tamirlik pek bişey yokta hani olmuşken tamponla çamurluğun ucu hizalı olsun hatları güzel olsun istiyorum. Başında durmazsam biliyorum tam istediğim gibi olmayacak :) Şöyle yağ gibi olsun da :)

Geri