Evren abi için;

Mertcim teşekkür ederim, zahmet etmişsin, folyo çok net belirgin gözükmemiş ama açıkçası çok da içime sinmedi gibi, aracı çok gereksiz kapatmıiş, belki gündüz fotosu olsa daha rahat belli olur.
Bu arada adaş yeni araban hayırlı olsun, fotoları bekliyoruz :=)

kardeşimmmmmmm yakında geliyo :D

Çok kötü durmuş arabayı rezil göstermiş.Saf gri duruşu ile gayet güzel bu araçlar zaten.Atraksiyon aramaya gerek yok bence evren abi.

Her araçta güzel durmuyor,Evren yaptırma sakın...:eyv

Mertcim teşekkür ederim, zahmet etmişsin, folyo çok net belirgin gözükmemiş ama açıkçası çok da içime sinmedi gibi, aracı çok gereksiz kapatmıiş, belki gündüz fotosu olsa daha rahat belli olur.
Bu arada adaş yeni araban hayırlı olsun, fotoları bekliyoruz :=)

senin tavana f1 team in kare kare stickerı varya ondan yapıcaz:)

Çok kötü durmuş arabayı rezil göstermiş.Saf gri duruşu ile gayet güzel bu araçlar zaten.Atraksiyon aramaya gerek yok bence evren abi.
Aynı kanaatteyiz :)

oraya zaten yapıcaz takım bunlar:)

quote_icon.png
mert_fluence Nickli Üyeden Alıntı
seninkiler ortama duyarlı xenondu dimi

hehe hehe hehe koptum benim xenonda zamana duyarlı ayrıca atmosferik xenon mert :D
Evren abi orjinal xenon mu seninkiler yoksa sonradan mı yaptırdın araştırıyorumda içime sinmiyo arıza lambası yakar vs.vs. dijital balstlıları yakmıyormuşta tedirginim :D
hehehehe benim orj sarı far ve sisler geçen gece viaport çekimimde xenon gibi çıktıda :D herkez xenon taktın herhalde hayırlı olsun diyor :D onun makarası abi ortama duyarlı xenon hehehehe12 3

Bıkmadın mı arkadaş yalan söylemekten yaaaa hehehehe

Evren abi orjinal xenon mu seninkiler yoksa sonradan mı yaptırdın araştırıyorumda içime sinmiyo arıza lambası yakar vs.vs. dijital balstlıları yakmıyormuşta tedirginim :D

Bıkmadın mı arkadaş yalan söylemekten yaaaa hehehehe

dijital balast lı kullan arıza lambası yakmayan varya 240 tl den başlayanlardan onlardan kullan bişicikler olmaz kardeşim.

Geri