Evren abi için;

Allah'ın cezası lanet tavan çıtaları. Bunun ki de kalkmış. 2000 ve üstü modellerde bu çıta olayı hastalık dedikleri gibi.
Asıl konuya gelirsek bence folyo olayı ayrı bir hava katmış. Ben boya işinden ziyade ezikleri düzeltip folyo kaplatıcam öyle görünüyor.
o çıtalara nasıl kılım..:)98-99 kaslarınki süper duruyor bulursam alıcam..

yok abi ben 2006 megane 2 aldım seninle telde konusmustuk hatırlarsan. Nokta boya hata yok aracta yakında fotoları yayınlıycam onunda :D Evren bana kızmaz kardeşim o benim şaka yaptım. Bende fluence ye siyah tavan kaplama sormustumda forumda onun cevabı sandım bian :D
Tabii tabii...:D
Dediğin fiyata bitti mi iş...

Bursadan bu araç yeni alındı buda bizim murat hasret abinin arkadaşının :eyv

quote_icon.png
mert_fluence Nickli Üyeden Alıntı
seninkiler ortama duyarlı xenondu dimi

hehe hehe hehe koptum benim xenonda zamana duyarlı ayrıca atmosferik xenon mert :D

quote_icon.png
mert_fluence Nickli Üyeden Alıntı
seninkiler ortama duyarlı xenondu dimi

hehe hehe hehe koptum benim xenonda zamana duyarlı ayrıca atmosferik xenon mert :D

hehehehe benim orj sarı far ve sisler geçen gece viaport çekimimde xenon gibi çıktıda :D herkez xenon taktın herhalde hayırlı olsun diyor :D onun makarası abi ortama duyarlı xenon hehehehe12 3

Mertcim teşekkür ederim, zahmet etmişsin, folyo çok net belirgin gözükmemiş ama açıkçası çok da içime sinmedi gibi, aracı çok gereksiz kapatmıiş, belki gündüz fotosu olsa daha rahat belli olur.
Bu arada adaş yeni araban hayırlı olsun, fotoları bekliyoruz :=)

Geri