Maaşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yeryüzündeki hiçbir cila yada wax fınısh kare 1000 p kadar parlaklık sağlamaz benim arabanın resimlerini paylaşınca hak verirsiniz bana
Maaşallah
bekliyoruz Fotoları
Sen neredesin kaçak
yeryüzündeki hiçbir cila yada wax fınısh kare 1000 p kadar parlaklık sağlamaz benim arabanın resimlerini paylaşınca hak verirsiniz bana
SaÄŸlamaz olurmu autoglym hdwax ve collinite 915 hiç sürmedin heralde araca..
o dediğiniz iki üründen AG hd wax iyi bi ürün ama fiyat açısından çok uçuk,collinite 915 i iyi bilirim ama fınısh kare yi denedikten sonra ancak onun muadili derim tabi bu şahsi fikrimdir.Biraz araştırırsanız beyaz arçlardaki fk 1000 p nin üstün performansını görebilirsiniz.size kaynak olarak forum boya koruma sitesini tavsiye ederim.saygılarımla....Ketoral haklı kardeşim
o dediğiniz iki üründen AG hd wax iyi bi ürün ama fiyat açısından çok uçuk,collinite 915 i iyi bilirim ama fınısh kare yi denedikten sonra ancak onun muadili derim tabi bu şahsi fikrimdir.Biraz araştırırsanız beyaz arçlardaki fk 1000 p nin üstün performansını görebilirsiniz.size kaynak olarak forum boya koruma sitesini tavsiye ederim.saygılarımla....