Park etmeyiniz dubaları var diyecem ama onları çalarlar :aytuğ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
garajımız var... ama garajın önüne park eden super zeki yan apartman sakinleride var... bi yere gidiceksem onları aramadan danışmadan gidemiyorum..artık o kadar yüzsüzleştiler ki. aa sen mi geldin nereye bakalım? muhabbeti çeviriyolar :S garajın önüne çekmeyin kardeşim!! desemde dinlemiyolar..... başlarına bi şey gelse üzülmem sanırım.. insan olana bir kere söylenir.. eski evimde park sorunum vardı yer bulamadım mı.gider çocuk parkının oraya koyardım 100 metrede yürürdüm..insanlar utanmasalar arabalarını evlerine kadar çıkaracaklar..
Benim İş Tam Kebap Ama Bazı Kendini Bilmezler Garajı Göre Göre Tam Garaj Kapısının Önüne Araba Bırakıyor İşte O An Kendimi Kaybediyorum Böyle Sevecen Masum Olan Bir İnsan Bir Anda Yaratığa Dönüşüyor
keyif aracı sanırım, her gün branda giydirip çıkarmak zor olsa gerek yoksaçocukların oyun oynamadıgı otoparkın en ücra köşesinde brandalı bir araba varsa o benimdir
şuan oturduğumuz apartmanda garajı bırakın kapı önünü boş görünce (6 ayda bir) 2 gün kaldırmıyom yerinden ama 3-4 aya maltepede bi sitede ew aldım oraya tasıncam 3 katlı kapalı otoparkı var hala inanamıyorum arabamın kapalı garajda durcağına
Garaj çıkışının önüne park eden hanzolara o kadar sinir oluyorum ki anlatamam. İnsanda biraz düşünce, anlayış, aynısı başıma gelse naparım öngörüsü olur, ama yok hanzo sıfatını kim hakedecek yoksa.
Gönül İster Kapalı Şahsa Ait Garaj, Mahallede Herkesin Yol Üstünde Aracının Park Yeri Bellidir Sıkıntı Çıkmaz
anlatma öyle, balıkesir'e göçesi geliyor insanın qw
çocukların oyun oynamadıgı otoparkın en ücra köşesinde brandalı bir araba varsa o benimdir
Hayatında Yapmayı Son İsteyeceğin Şey Abla, Benimde İstanbul'a Göçesim Geliyor Yer'mi Değişsek hihi
- Aynısı Abi Şuan Benimde Her Sabah Okula Giderken Örtüyü Topluyorum Her Akşam Gelince Yeniden Örtüyorum
Tek çektiğim de
Bu ortak çektiğimiz vosvosumuz
bu vosvos'lar minibüs oluyordu diye biliyorum eskiden almanya'dan gelenlerde malum çok olurdu, kasalı hiç görmemiştim kasayı siz mi yaptırdınız yoksa başka araç mı var arkada ben mi yanlış görüyorum