Böyle bir park yerim olsun isterdim...
Çok dikkat çektiğinden abayla beraber kafeside çalarlar üstad
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çiğdem hocam pratik oluyorum biraz yola park ediyorum ama hiç bir araca engel olmicak şekilde öle bırakıyorum bir kaç saat sonra gidip aracımı boş bir yer varsa alıyorum yoksa amcamın garajının önüne götürüyorum
Otoparklı bir evim olmadı gitti,sokak benim o bana yeter...
bence de kıhkıhÇok dikkat çektiğinden abayla beraber kafeside çalarlar üstad
gece 10-11 den sonraya kalmazsam site parkında yer bulabiliyorum, bulamazsam caddeye.
park yeri çözümü güç şehir sorunu, eski binalarda pek düşünülmemiş yenillerde azda olsa park yeri mevcut.
Mis Gibi 2 Araç Kapasiteli Kapalı Garajım Var Evimin Hemen Altında Benim İçin Sıkıntı Yok
ve ekstra olarak her dairenin park yeri belli olmalı daire numarası ile belirtilmeli çünkü günümüzde saygısız insanlar tavan yapmış durumda
var otoparkımız ufak falan ama olsun idare eder arada melih uğur falan geliyo onlarında araçları park edıyoruz kenare köşeye az daha genıs olsa ıyı olurmus ama bınada 7 arac var mısafır olmadıkca problem olmuyo
plastik toptur umarım oynadıkları çocukken biz de oynadık arabalara topumuz çarptı, o konuda kızma hakkı göremem kendimde yok da zaten hakkım, çocuklar hala birlikte oyun oynasın da pc başından kalkıp varsın çarpsın...Çocuklar otoparkta top oynamayı çok seviyor. Bizim araçlar da nasibini alıyor tabi... Benim 19'un arka lamba bloğu çatlamış. Değitirsen bir türlü değişmesen bir türlü... Canları sağolsun, napalım?
- Park sorunu benden yaşayanlardayım iki arabamız var şuan gtı evin garajında megane ise şuanlık yan komşunun bahçesinde.
1 Daireye bir araç olayı var tabiki ama beni en çok sinir eden apartmandaki odunlar mı diyim ne diyim bilemeidm
arabayı yamuk bırakan mı ortaya bırakan mı garaj yerinde araba döndüremeyen mi her cins ve her model var .
En uyuz olduğum olay ise 4 kişilik aile arabası ile garaja geliyor 2 arabanın arasına gidiyor ve 4 kapı birden açılıp iniliyor ve işte git orda direk bağnır dur.
araba park yerine girmeden inmiyorlar ona çok sinir oluyorum
iyiki arabada kapı bantları var kapıları tutan yok zaten vurursa vursun olayı var arabanın örtüsünde hep kapı izleri var.
GTI'da kapı bandıda yok şuan kafam hep arabanın yanına koyana kilit acaba vuracakmı sürtecekmi
Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın Hocam