Enjektör temizleyici

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bazdu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Enjektör temizleyiciler zararlı söyledim yine söylüyorum.
Eğer imkanın varsa carbon clean yaptır 100 lira fiyatı var en temiz en hoş en temizleyici o olur

Eğer imkanın varsa carbon clean yaptır 100 lira fiyatı var en temiz en hoş en temizleyici o olur

carbon cleanın düzenli olarak yapılması gerekiyo,misal araç 150 binde,50 bin km aralıkla yapılması çok daha faydalı.
hani hiç yapılmamış araca 150binde carbon clean yapılması da riskli,özellikle dizeller için..

carbon cleanın düzenli olarak yapılması gerekiyo,misal araç 150 binde,50 bin km aralıkla yapılması çok daha faydalı.
hani hiç yapılmamış araca 150binde carbon clean yapılması da riskli,özellikle dizeller için..

170 binde olan aracıma yaptırdım herhangi bir sıkıntısını görmedim onlar sadece kulaktan dolma bilgiler :)

carbon clean 50 binde bir yapılıyorsa bana 3 sene falan gider o zaman :)

tamam dostum,herşeyin en iyisini sen bilirsin :)

Sen daha iyisini biliyorsan kanıtlarsın o zaman senin dediğine doğru derim bu işler google amcaya girip carbon clean nedir yazmakla olmaz yaptırdım ben ona dayanarak söyledim.
Megane 2 aracıma 170 binde yaptırdım
2008 wolkswagen aracıma ise 190 binde yaptırdım hiçbi zararını görmedim. Zarar gören bizzat bi arkadaş varsa açıklar burda sebebini haklıysa eğer eyvallah.
Ancak şunuda bilmeni isterim carbon clean uygulaması bir sıvı ile yapılıyor bu sıvı 10 lirayada var 70-80 lirayada var 10 liranin içindeki sıvı 10 numara yağa benzer bişey bununda araca zarar vereceği aşikar.
Ben yaptırdım iki aracada eğer aracın dilinden anlıyorsan iyileşme hissedilir derecede fark ediliyor
;)

Demek istediğin şundan ibaret 50 binden sonra fazlasıyla kurum vs birikimler çok fazla olacağı için tıkanma yapar diyosun o tıkanma ucuz ve kalitesiz malzemeden kaynaklanıyor dostum başka birşeyden değil

Son düzenleme:
kesinlikle carbon celan yaptırmanı tavsiye ederim.. würth yada berner nin kini ama...

Tamam o zaman abi Ben onu yaptiriyim yag gibi olan siviyida en iyisinden alip yaptiriyorum abi o zaman saglam olsun diye

Doblo aracımız varken servis her 20.000 km bir yapıyordu. Hiçbir zararı yoktu. Motor için çok faydalı.

Geri