Enjektör temizleyici

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bazdu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Wurth kullandık yeni bakalım etkisi nasıl olacak fakat aracın ağır bakımı yapıldığı için iyi şeyleri bu ürüne yormak yanlış olur

Bundan sonra tek petrol markası kullanacağız o yüzden içimiz rahat etsin diye yaptık

tapatalk yaz kızım

Sen daha iyisini biliyorsan kanıtlarsın o zaman senin dediğine doğru derim bu işler google amcaya girip carbon clean nedir yazmakla olmaz yaptırdım ben ona dayanarak söyledim.
Megane 2 aracıma 170 binde yaptırdım
2008 wolkswagen aracıma ise 190 binde yaptırdım hiçbi zararını görmedim. Zarar gören bizzat bi arkadaş varsa açıklar burda sebebini haklıysa eğer eyvallah.
Ancak şunuda bilmeni isterim carbon clean uygulaması bir sıvı ile yapılıyor bu sıvı 10 lirayada var 70-80 lirayada var 10 liranin içindeki sıvı 10 numara yağa benzer bişey bununda araca zarar vereceği aşikar.
Ben yaptırdım iki aracada eğer aracın dilinden anlıyorsan iyileşme hissedilir derecede fark ediliyor
;)

Demek istediğin şundan ibaret 50 binden sonra fazlasıyla kurum vs birikimler çok fazla olacağı için tıkanma yapar diyosun o tıkanma ucuz ve kalitesiz malzemeden kaynaklanıyor dostum başka birşeyden değil

hocam bunu kendimiz mi yapıyoruz nasıl oluyor, yönlendirirsen sevinirim. benim arac benzinli 150.000 binde.

Geri