23 Şub 2013 Konuyu Başlatan #21 DieseL26 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 30 May 2012 Mesajlar 223 Tepkime puanı 17 Puanları 0 KuBiiLaY' Alıntı: Güle Güle Bin Kardeşim Kazasız Cezasız Sürüşler.. Genişletmek için tıkla ... Amin. Allah razı olsun. Herkese kazasız belasız günler.
KuBiiLaY' Alıntı: Güle Güle Bin Kardeşim Kazasız Cezasız Sürüşler.. Genişletmek için tıkla ... Amin. Allah razı olsun. Herkese kazasız belasız günler.
23 Şub 2013 #22 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,809 Tepkime puanı 1,798 Puanları 113 Yaş 55 Manzara ayrı güzel araba ayrı,maşallah kardeşim...
23 Şub 2013 Konuyu Başlatan #23 DieseL26 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 30 May 2012 Mesajlar 223 Tepkime puanı 17 Puanları 0 *USTA' Alıntı: Manzara ayrı güzel araba ayrı,maşallah kardeşim... Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Mustafa Abim Saolasın..
*USTA' Alıntı: Manzara ayrı güzel araba ayrı,maşallah kardeşim... Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Mustafa Abim Saolasın..
23 Şub 2013 #24 velituncez Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Eki 2011 Mesajlar 199 Tepkime puanı 3 Puanları 0 Bugun uludagda mangala gittim ama cok soguktu
24 Şub 2013 #25 memo_16 Bilgi Girilmemiş velituncez' Alıntı: Bugun uludagda mangala gittim ama cok soguktu Genişletmek için tıkla ... evet benimde gözüm yemedi, bizim buralarda yağmur yağdı sürekli kim bilir dağ yolu ve yukarısı nasıldı
velituncez' Alıntı: Bugun uludagda mangala gittim ama cok soguktu Genişletmek için tıkla ... evet benimde gözüm yemedi, bizim buralarda yağmur yağdı sürekli kim bilir dağ yolu ve yukarısı nasıldı
24 Şub 2013 #26 velituncez Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Eki 2011 Mesajlar 199 Tepkime puanı 3 Puanları 0 memo_16' Alıntı: evet benimde gözüm yemedi, bizim buralarda yağmur yağdı sürekli kim bilir dağ yolu ve yukarısı nasıldı Genişletmek için tıkla ... Uludaga varmadan alti yedi km yolda kar vardi ama cok soguktu. Dagda resmen buz yagiyordu.
memo_16' Alıntı: evet benimde gözüm yemedi, bizim buralarda yağmur yağdı sürekli kim bilir dağ yolu ve yukarısı nasıldı Genişletmek için tıkla ... Uludaga varmadan alti yedi km yolda kar vardi ama cok soguktu. Dagda resmen buz yagiyordu.
24 Şub 2013 #27 memo_16 Bilgi Girilmemiş velituncez' Alıntı: Uludaga varmadan alti yedi km yolda kar vardi ama cok soguktu. Dagda resmen buz yagiyordu. Genişletmek için tıkla ... gitmemek yerinde olmuş benim için galiba, cesaret edemezdim o koşullarda
velituncez' Alıntı: Uludaga varmadan alti yedi km yolda kar vardi ama cok soguktu. Dagda resmen buz yagiyordu. Genişletmek için tıkla ... gitmemek yerinde olmuş benim için galiba, cesaret edemezdim o koşullarda
24 Şub 2013 #28 *Renault9 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Eki 2010 Mesajlar 8,212 Tepkime puanı 227 Puanları 63 Yaş 35 MaşAllah.