Emektarla Uludağ-Bursa Gezisi

Maşallah allah kaza bela vermesin tam o yolların aracı senin araca her baktığımda bizim sivil ekip otoları geliyo aklıma camlar filimli falan

Aynen dediğin gibi abi. Yollarda sinirlenip kimlere gider yaptıysam, hiç kimse aracı gördükten sonra aynaya bile bakamıyor. Dış görünüşünde çok oynama yapmayışımın sebebide sivil oto görüntüsünü bozmamak için ;)

maaşallah, bu arada yollar nasıldı, yani kar hala yağıyor mu, ona göre bi gideyim bende :D

Ben giderken milli parka kadar tuzlama yapılmıştı. Son 5-6 km de tuzlama aracını geçtiğim için bi o yollarda buzlanma vardı ama ahım şahım bi kayma atma patiye düşme yaşamadım. Heleki 4 mevsim lastik ve zincirsiz çıkmama rağmen. Yani toplam uludağ yolu 30-35 km ise ilk 15 km de hiçbirşey yok. Ondan sonra kar hızlanmaya, camdaki sular donmaya başlıyor :)

Maaşallah

hey maşallah :D

masallah abi tam yolunu bulmus toros.benim onceki aracımdı cok sene kullandım basımı hıc agırttmamıstı horozum benım.

hay maşallah emektara, çamurluk altı nasılda kar toplamış:) manzara muazzam görünüyor

Emektara MaşALLAH Harika Kareler.

Hatırladığım kadarı ile aracınız üç dört ay önce Km devirdi değilmi :D

Herkese çoook teşekkür ederim. Beğenen yürekleriniz dert görmesin inş..

Emektara MaşALLAH Harika Kareler.

Hatırladığım kadarı ile aracınız üç dört ay önce Km devirdi değilmi :D

Doğrudur hocam. Valla yaz ortasıydı sanırım. Konu açmıştım tam tarih yazıyodur orada. Şu anda 9 Bin Km yide geçti. Yani 109 Binde araç :)

Güle Güle Bin Kardeşim

Kazasız Cezasız Sürüşler..
Doğrudur hocam. Valla yaz ortasıydı sanırım. Konu açmıştım tam tarih yazıyodur orada. Şu anda 9 Bin Km yide geçti. Yani 109 Binde araç :)

Geri