olmaz olur mu. ehliyet eskidi benim...
ehliyetteki resim ile beni tanıyamazlar bile kardeş ))
ehliyetteki resim ile beni tanıyamazlar bile kardeş ))
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ehliyet alma ihtiyacı neden duymadın :? purofilinde yaş 27 gösteriyo .? kimse konuya burdan girmemiş evet anlat forum sakinleri merak ediyor )
ehliyet mi sürüyor arabayı demiş...ehliyetlllerde kaza yapıyor demiş....almamış ))
Yaş 27 yazıyor ama bence Tuğkan kardeşimiz çok daha genç...ehliyet alma ihtiyacı neden duymadın :? purofilinde yaş 27 gösteriyo .? kimse konuya burdan girmemiş evet anlat forum sakinleri merak ediyor )
Bu konuya neden göz yumduğumu yazayım sana :Ehliyetsiz araba kullanmak canavarlıktır. Ehliyetsiz araba kullananların ve burda kendini bu şekilde tanıtanların bu sitede hiçbir şekilde yer almaması lazım. Site yönetimine çağrımdır. Oldu olacak yarın bir gün de , alkollüydüm kaza yaptım kasko karşılar mı sorularını cevaplayalım. Böyle saçmalık olmaz. Konuya cevaben de, hızı 100km olan arabanın verdiği zarar o kadar olmaz. Çoluk çocukla siteyi doldurursanız buna göm yumarsanız böyle saçma sapan başlıklara maruz kalırız.