İki şeritli yol. Ben soldayım yapıştırıyorum 100le. Bir zaman sonra Kavşak var şifne kavşağı oraya geldik ordada hız kesmeden devam ediyordum sol şeritte. Sağ şeritteki corsa lı kız. U dönüşü yapılmaz yerden (sağ şeritten) sol taraftan u dönüşü yapmak isteyip "sinyal vermeden" dönmeye çalıştı ve bir anda arkasında araba varmı yokmu diye "bakmadan" sola kırdı ve bana vurdu. Emniyet kemerim takılıydı. Fren yaptım ama dörtlü acil flaşörler yanmadı. Airbag patlamadı. Aracım renault clio 2015 model 2.500kmde icon 1.5 dci edc modeli. Sağ ön lastik bağımsız yani ror aks filan kırık sağ öndeki lastikde. Şanzıman elimde. P den D ye çekerken r de n de cırrtt yapıyor n den d ye geçerken ses yapmıyor ama d deyken gaz yiyor araç devir çeviriyor 4.500 civarı ama lastiklere güç veremiyor.
Karşı taraf kıldı akılsızdı. Hem onlar ceza yicekti bende. Ben dedim onlara aramızda halledelim polis karışmasın bütüh masrafı ayarlıyalım dedim. Ama kabul etmediler. Trafik geldi 1609 bana annemede postayla 1609 tl kesip yolucaklarmış. Tutanak tutuldu filan merkeze gitti rapor. Sonra rapor çıktı. 4/8 ben (ehliyetsiz olduğum için hatalı çıktım). 4/8 de o hatalı çıktı. Benim ehliyetim olsaydı. Karşı taraf 8/8 hatalı olucakmış.
Şimdi neler olabilir kasko sigorta filan herşey bendede var corsada var. Ama galiba yararlanamıcaz galiba bir durumu açıklarmısınız. Mobese kamerası yoktu galiba baktım direklere ama yoktu.
Size şöyle söyleyeyim benimde ehliyetim yok ve babam yanımda olmadan veya izin vermeden asla ve asla sürüş yapmam bu ayrı ehliyetsiz olduğum için çok araştırma yaptım ve size kısa ve en net açıkla derseniz siz aracı kullanırken birisi keyfii gelip mesela yandan vursa yinede siz suçlusunuz çünkü ehliyet yok biliyoruz ehliyet arabayı kullanmıyor ama kurallar böyle bir keresinde bizim eski aracımıza ehliyetsiz birisi çarpmıştı kaskodan yararlanamıyorsunuz çünkü ehliyet yok hani mesela anahtar üstündeyken kaçırırlarsa da karşılamıyorlar ya onun gibi sigorta da yarısını zor karşılıyor yani kadının kaskosu varsa o herşeyini kendisi yaptırır tutanağa sadece ehliyetsiz kişi vurdu demesi yeterli ..
Çok çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın size birşey olmasın inşallah