Eğer coupe R5 aramasam gıder bunu alırım teee adanalardan....

​yinemi cenker

1.2 twingo neymiş adam 1600 cc diyor :D bence bu antepteki alınır. yani ben bile düşünüyorum :)

Yaahu beyler eğer sahıbını aradığım gıbıyse yanı 1600 ıse ve modelıde doğruysa alıp soydurup boyamak lazım arbayı.

94 vede 1600cc ise ölece bile alınıp binilir...4.000.tl.... apaçicilere inat hemde........cenkerıslık
bu fiyat nıye düşük, motor-şase sakatmı, çeynçmi, iyi araştırmalı... ne satıcılar var, bu fiyata nolacadı bilader demesın sona...:slc

sağlamsa çok ıyı, 3.000.tl. bende alırım, ölücü-ekmekçi hesabı... cenkerkıhkıh

Son düzenleme:
bence antepteki göründüğünden kötü durumda gittiğine pişman olursun :)

bence antepteki göründüğünden kötü durumda gittiğine pişman olursun :)
Anteptekinin ön lastiklere bak Abi bi hehe

anteptekiyle görüştüm aracı istanbuldan felan almamış :) motor 1600 diyor gel ruhsata bak diyor :D buda kapak olsun faruk abiye . faruk abi k.bakma ama kaşındın :)

Son düzenleme:
anteptekiyle görüştüm aracı istanbuldan felan almamış :) motor 1600 diyor gel ruhsata bak diyor :D buda kapak olsun faruk abiye . faruk abi k.bakma ama kaşındın :)

Yaa Can bende aradım banada 1600 dedi motor %80 iyi durumda dedi bide Araba boyalıymış ve çürüğü yokmus ;) Yahu alsakmı acaba yaa :( hımm Yürüyenıne kım bakabılır antepte varmı kımse... :kahve

Moderatör tarafında düzenlendi:
Can kaşıyacam seni adam sallamış sana hehe

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri