Eğer coupe R5 aramasam gıder bunu alırım teee adanalardan....

Antepte olan G.O.Paşadaydı içi turuncu tek kapıdan bahsediyorum bu araba değil boşver çok masraflı söyledim daha önce

Son düzenleme:
yok faruk abi o araba o değil senin dediğin daha döküntüydü ve torpidosuda turuncuydu :) zannetmiyorum.

Arkadaşlar sahibi yalan mı konuşuyor sizce o kadarda üç kağıtçı satıcı değildir herhalde...:D

3 kağıtçı değilde arabanın ne olduğunu bilmiyor olabilir,ruhsata biri 1994 yazmıştır veya tarafiğe 94 çıkışlıdır oda öyle biliyordur..:)

zannetmiyorum ruhsatta modeli yanlış yazmazlar abi. bunda var bi flim ama bakalım.

rengi güzelmiş, göz dolduruyor minik r5 :)

bence anteptekini al derim :) model 94 motor 1600 ise alınır :) şimdi araca göre model düşük görünüyor ama neden heryerde 94 diye yazsın adam :) artı bende 1600 oluşundan şüpheliyim 1400 olmasın :D

Ben anteptekı çocuğu aradım valla 1600 dedi biladerim.. :) Düşünmüyor değilim yani eğer 1600 isehımm

​Devran sana alınacak R5 i söyledik. Şimdi reklam ettirme bana. Eklerim 2 saate kalmaz satılır söyliyim hehe

Ben alacağım adama mesaj attımki :)) 2000 lira verım dedım hehehehehehe :) :kahve
rengi güzelmiş, göz dolduruyor minik r5 :)

Amele sport terk ama adam olur.. 1600 ise bence :servis

Geri