Sikayetvar.comda fluence EDC sorunu yasayan cok var model olarak hic 2015 ve 2016 gormedim bu sorun bütün modellerde geçerli mi yoksa 2015 ve 2016 modeller normal mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sikayetvar.comda fluence EDC sorunu yasayan cok var model olarak hic 2015 ve 2016 gormedim bu sorun bütün modellerde geçerli mi yoksa 2015 ve 2016 modeller normal mi?
Soyle soyleyeyim oncelikle evet bu 1-2 gecisi ve dusururken ki kararsizligi bir sikinti fakat renault bu durumu hata olarak gormuyor. Diger yandan benim aracim 127.000 de ve bugune kadar aanziman ile alakli bir hata almadim. Evet bende de 1-2 sikintisi var be zaman zaman kalibrasyon ile onune geciyorum. Fakat bu sanzimanin tamamini sorunlu yapmaz. Bir hata var belli ve gordugum kadari ile yazilimla kurtulan da var donanimsal parca degisimi ile çözülen de var. Servisler garantili araclari sikinti cikartmadan hallediyor. Sorun garantisiz araclarda. Bu arac sahiplerinin dogrudan musteri hizmetleri ile gorusup servise yonelmeleri gerekir. Bunu musteri hizmetlerine uygun bir dil ile anlatirsaniz size servise goturun sonucu biz gorevegiz buna göre mudahale edecegiz seklinde donus yapiyorlar ve bu soylemlerinin de arkasinda duruyorlar ama ne kadar kronik ve zor bir sorun ki baski balata da degisse beyinde degisse bu olay kendini 60-80.000 km sonra tekrarliyor. Umarim megane4 ile bu sorunlari asmislardir. Yoksa gercekten can sikici bir durum. Diger yandan bu saraintili gecisi sert kullanimlarda yapmazken dur kalk trafikte ortaya cikmasi da ilginc bir durum. Yani araci zorlayarak kullandiginizda sanziman yag gibi akiyor ama gel gelelim dur kalk trafikte butun hersey berbatlasiyor ce insan arabadan soguyor. Arim bu sorunlarin en azindan sanzimani kontrol ettirin kismi ile karailasmam.
“Hızlı yanıt alabilmek için alıntı yaparak cevaplayın”
İnstagram: @flu_e_nce
Twitter : @tanseler
İmessage : tanseler@me.com