Egzoz emisyon kontrol ettiriniz ve N viteste titreme

fenrir35

Kayıtlı Üye
35-İzmir
Aracım 2014 fluence 1.5 dci edc 120bin km. Daha yeni 10bin bakımı yaptırdım şanzıman yağına kadar değişti. Bu sabah seyir halinde arıza ışığı yaktı ve bu uyarıyı verdi. Kırmızı ışıkta durduğumda N konumuna aldım vitesi 1 kere titreme yapmaya başladı beklerken hareket halinde hiçbir sorun yok. Acaba var mı böyle bir sorun yaşayan

Merhabalar. 2012 model benzinli otomatik Fluence aracımda da geçen eylül ayında benzer bir sorun yaşadım. Götürdüğüm servisteki arkadaşlar oksijen sondasını değiştirdiler . Değişimden sonra sorun yaşamadım ve aynı uyarıyla karşılaşmadım.

• Beğen
Tepkiler: fenrir35
Merhabalar. 2012 model benzinli otomatik Fluence aracımda da geçen eylül ayında benzer bir sorun yaşadım. Götürdüğüm servisteki arkadaşlar oksijen sondasını değiştirdiler . Değişimden sonra sorun yaşamadım ve aynı uyarıyla karşılaşmadım.
Merhaba, ustama götürdüm cihaza bağladılar. Enjektör arızası dediler ama silinince arıza ışığı gitti. Takip et tekrar yaparsa enjektörleri değiştiririz dendi en son. Bakalım tekrar yapacak mı diye takipte kalacağım.

Geri