Ebay & RS Jant :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SmtAkyL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla detaylı fotoğraf alamadım henüz takımın tek fotosu var sadece ondada yanağa yakın yerlerde sürtmeler var bi iki kolda var yine onun haricinde ağır bişey yok gibi ama bakalım dikkat etmek lazım :)

biliyorum projeyi :) aslında haberdar olmadan bi 6-7 ay öncesinden vardı aklımızda böyle bişey RS giydirme jantlar farlar bilmiyorum uyuyormu ama mümkünse direksiyon simidi bile ama elini çabuk tuttu arkadaşımız yada biz yavaş hareket ediyoruz :) yinede projeden vazgeçmedik durmak yok ;)

biliyorum projeyi :) aslında haberdar olmadan bi 6-7 ay öncesinden vardı aklımızda böyle bişey RS giydirme jantlar farlar bilmiyorum uyuyormu ama mümkünse direksiyon simidi bile ama elini çabuk tuttu arkadaşımız yada biz yavaş hareket ediyoruz :) yinede projeden vazgeçmedik durmak yok ;)

böyle seylerin tadı zaten ağır ağır ilerlemesi. biranda yaparsan hepsini hiçbitadı kalmaz =))

öncelik güvenli, konforlu, seri ve sıkıntısız bir ulaşım :) bi iki ufak aksaklık vardı onları hallettik ufaktan ses sistemimizi hata orda oldu :D ama sindire sindire olması tabi ayrı bir tat vericektir ;) adım adım paylaşımlarda yapıcaz inşallah

Allah kolaylık versin ;)

allah parça sıkıntısı vermesin :D

​Aytuğ un üyeliği var sana yardımcı olur.Alışverişte yapıyor:eyv

Geri