Kana ihtiyacımız var...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Obilen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun.Ben Ayaştayım hastanın isim ve dosya nuarasını buraya yazarsan Ankaraya yolum düştüğünde verebilirim.

geçmiş olsun.ben ayaştayım hastanın isim ve dosya nuarasını buraya yazarsan ankaraya yolum düştüğünde verebilirim.

kardesim oncelikle cok gecmis olsun yarin gun icerisinde musait oldugum vakit gidip kan verebilirim bana ozelden cep numarani ve hasta ile bilgileri gonderirsen isimiz daha kolay olur

tekrardan gecmis olsun diliyorum.

Gt-n7100 cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi

teşekkür ederim abilerim allah razi olsun gerekli bilgileri özel mesajla yolladim teşekkür ederim şimdiden

Allah şifa versin insallah.

Başka yardımcı olabilecek yok mu ? Şimdiden Teşekkür ederim iyi forumlarr

Burada 3-4- kişiye daha dosya numarası gönderdim.Her fırsatta soruyorum.Bugün ya da yarın gidebilirim.

Burada 3-4- kişiye daha dosya numarası gönderdim.Her fırsatta soruyorum.Bugün ya da yarın gidebilirim.

Abi bugün 2 kişi kan vermişsiniz Allah Razı Olsun Teşekkür ederim.. İnşallah daha yardımcı olacak vardır çünkü daha çok eksik var..

Abi bugün 2 kişi kan vermişsiniz Allah Razı Olsun Teşekkür ederim.. İnşallah daha yardımcı olacak vardır çünkü daha çok eksik var..
Bugün Hacettepeye yolumuz düştü nihayet , bir arkadaşımla beraber iki ünite kan verdik.Tekrar geçmiş olsun.Allah (c.c.)Acil şifalar versin.

Son düzenleme:
allah şifa versin ankara'da olsam direk gelirdim.. :( gecmıs olsun

Geri