E Ne İçecez Şimdi Bunun Yanında ?

yok güzel kardeşim ya inan senle alakalı değil. ben üniversite yıllarımda çok hayıflanırdım cidden o geldi aklıma birden şimdi. kusura bakma :)
abi bende rahatsız değilim durumumdan ama 3 tane sınava girecek olmak koyuyor işte onun sıkıntısı var sadece :)

abi bende rahatsız değilim durumumdan ama 3 tane sınava girecek olmak koyuyor işte onun sıkıntısı var sadece :)

seni çok iyi anlıyorum valla, bende sayende bir anda 2001-02 yılları civarına gittim :) sana tavsiyem çok iyi geçir üniversite yıllarını.

seni çok iyi anlıyorum valla, bende sayende bir anda 2001-02 yılları civarına gittim :) sana tavsiyem çok iyi geçir üniversite yıllarını.
yıl ? son 3 ayım abi bitti okul kpss beni bekler :)

yıl ? son 3 ayım abi bitti okul kpss beni bekler :)

hadi hayırlısı inşallah başarırsın. (2001-02 yılları benim üniversite öğrenciliğimdeki yıllar)

okul yormuyor da ben yorgunum abla 3-4 gündür zihin olarak yoksa senin işin tabi ki daha zordur ona lafım yok ama hem ben yorgunum zihnen hem okul hem dersane kafa baska yerde olunca böyle oluyor .
ya tabii ki zihnen yorulursun ben şakasına ve de ayaklarımı hissedemez, gözlerim çift görmeye başladığından bugün artık birden aklıma fikir geldi :D dersane derken kpss ya da başka bir sınav için mi? ben artık merkezi sınavlara mümkünse hayatım boyunca girmemek istiyorum yoksa minibüs ehliyeti alayım diyorum aslında :D

vay arkadas nerden yoruldum dedim ya. demez olaydım :)

hehe

Abi tam dicektim niğde gazozu diye paylaşmıssın fotoyu.:D [MENTION=4133]ReD[/MENTION] Akın abi mazot cevabı iyiydi ama.hehe

Valla orası öylede baba yorgun 50 metre arkamdada olsalar inemem falezlere vallaıslık

Falezi yukarı taşırız abi. Sıkıntı ettiğin şeye bak :)

ya tabii ki zihnen yorulursun ben şakasına ve de ayaklarımı hissedemez, gözlerim çift görmeye başladığından bugün artık birden aklıma fikir geldi :D dersane derken kpss ya da başka bir sınav için mi? ben artık merkezi sınavlara mümkünse hayatım boyunca girmemek istiyorum yoksa minibüs ehliyeti alayım diyorum aslında :D

hehe
kpss abla ya sorma. bi de alan sınavı getirdi hükümetimiz saolsun sınav 2 iken 3 oldu :pislik

ayrana gellllllll :)

lutk7.jpg

Bunada Niğde gazozu hafif gelecek ya niye 1.5 lt'liği filan yokki

ıslık:p:p:proadfox​

Geri