belki de yedin abi cigköfteleri bunları okurkenNeyseki Usta uyuyor valla kalbine inerdi bu cevapları görse cıx cıx cıx yaw:aytuğ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
belki de yedin abi cigköfteleri bunları okurkenNeyseki Usta uyuyor valla kalbine inerdi bu cevapları görse cıx cıx cıx yaw:aytuğ
belki de yedin abi cigköfteleri bunları okurken
biz daha içecek ütüsü yapıoz burda benim yatma vaktim gelmiş de geçiyor bile pil bitmiş benim bugün ki 2 saat okulda ders 4 saat de dersanede ders kaldırmıyor bünye demek kiBelki derkenhehegüzel kardeşim tablo değil ya bu seyredeyim bu saate çiğköftemi kalır yaw:aytuğ:aytuğ:aytuğ
Valla şok oldum agalar R.F.C'nin resmi içeceği nedirrrr:aytuğ
w40 mıydı neydi o yağ o mu yoksa
biz daha içecek ütüsü yapıoz burda benim yatma vaktim gelmiş de geçiyor bile pil bitmiş benim bugün ki 2 saat okulda ders 4 saat de dersanede ders kaldırmıyor bünye demek ki
okul yormuyor da ben yorgunum abla 3-4 gündür zihin olarak yoksa senin işin tabi ki daha zordur ona lafım yok ama hem ben yorgunum zihnen hem okul hem dersane kafa baska yerde olunca böyle oluyor .esas sana cıx tilki abi çiğ köfteye hakaret kabul ediyorum şekerli-asitli içecekıle tüketilmeyi, nimete haksızlık diyorum qw
hehe hehe
bu yorgunlukla şimdi bu mesajı okumasaydım keşke, ah yazık vah yazıkkk hem de 2 ders okulda he, bu hayat çok yıpratıyor di miii ıslık öğrencileri ayağa dikip ben oturayım en iyisi bundan sonra, baksana çok yoruluyormuşsunuz
vay arkadas nerden yoruldum dedim ya. demez olaydım