- Konuyu Başlatan
güncel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi indash alıcaksan illa dandik marka alma.Özellikle pıoneer yada alpine tercih et.Ama indashların sıkıntısı kafaları sabit.Çıkartıp eve götüremiyorsun.Buda hırsızlara dezavantaj.Ben bu günlerde pıoneerin şu modelini düşünüyorum.Usb dvd dvx ayrıca hariçten ekran çıkışıda var navigasyon ekranı falan varsa av'dan girebilirsin ekranı büyütmek maksatlı.3 rca çıkışlı ve 4v preout 400tl gibi bi fiyatları var zannedersem
Abi inan imitasyonu varmıdır bilmemde eğer varsada emin ol cihazın resminden bile anlarsın.Bu kadar kaliteli yapamazlar Yurtdışından geliyor galiba spot olması lazım.Bende 4sene önce spot aldım cihazı hatta türkiyedeki serilerinde animasyon yoktu spotlarda animasyon vardı.Tahminimce bu serilerde spot.Cihaz güzel aslında bitane taşınabilir hdd alıp içine film,müzik arşivlenip kullanılır.Şu linkte mesela satılıyor.
Sağol MustafaAbi inan çok sevindimqwHayırlı uğurlu olsun.Çok güzel cihaz
Hayırlı olsunsayfadaki ROADSTAR RD8400 İNDASH aldım, DVD-VCD-MP3-CD-RADYO-İPONE-İPOD-USB-SD-TV-BLUETOOTH var, tuş kafası ayrılıyor, tv-geri kamera giriş var, fiyatta makul 460-600 arası fiyatlarda... daha nolsun... pahalı markalarda çin malı zaten bunlarda ılerde indash ara film arızalanabılıyormuş, o zaman değişmek gerekir... tv şimdilik memnunum... tavsıye ederim...
teşkr... tv ekranı devamlı açmıyorum, gerek olmuyor pek... dolayısıyla geç bozar... bozarsa da film devreye film bakarız, olursa....