nedir bu yaa)başımıza daş yağacak daşşş)hepisi şeytan icadı bunların ahanda multimedia dediğin böyle olur gerisi külliyen günahtırrr caiz değildirrr aaahehehehehehe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok iyi olur kardeşim bi bakalım nasıl olmuşbende bi süredir indash cihaz bakıyorum megane coupe için bi deneme amaçlı ankarada taktık 1.5 cm dışarda kaldı bende indashten vazgeçip tablet aldım. 7 inclik gps var igo navigasyon programı kurdum çok başarılı oldu video müzik hepsini cihaza atıp kullanıyorum. resim çeker atarım birazdan
Çok iyi olur kardeşim bi bakalım nasıl olmuş
Çok kullanıllı olmuş kardeşim , bende bi ipad mini alıp aux la araca bağlıcam artık orta konsola uygunda bir aparat bulup öyle kullanayım en güzeli [emoji106]Ekli dosyayı görüntüle 21659Ekli dosyayı görüntüle 21660Ekli dosyayı görüntüle 21661
monster icarplay kaset adaptörünü aldım oradan cihaza bağlıyorum.
Çok kullanıllı olmuş kardeşim , bende bi ipad mini alıp aux la araca bağlıcam artık orta konsola uygunda bir aparat bulup öyle kullanayım en güzeli [emoji106]
Sent from my iPhone using Tapatalk