Dün Aldım Bugün Radyatörden Su Akıtıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uSuLca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uSuLca

Tamer ALTINTAŞ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Dün Aldım Bugün Radyatörden Su Akıtıyor nden olabilir?

öncelikle hoşgeldin..Araç aldığını tahmin ettik ama sıfırmı 2.el'mi..Markası vs :) Birde kendini üye tanıtımları kısmında tanıtırsan sana daha iyi yardımcı olabiliri

borularda kaçak delik v.s. olabilir

Kusura Bakmayın 9.000 lira verip aldgım arabada ılk gun boyle sorun cıkınca canım sıkıldı.. 1998 RNE 1.6 motor 100.000 de lpg işli çelik jant pioner ses sistemi vs tanıdık bir tamirci arkadaştan aldım. Adım tamer Ankarada yaşıyorum.

borularda kaçak delik v.s. olabilir

Hocam akşam akşam canım sıkıldı bakmadın ne dıye ama bı kokladım baktım kesın radyatör suyu ankarayı bılen bılır havaalanı çubuk yolunda sabıt 45 dk 120 ıle gıttım acaba hararet yapmış olabılır mı haraet ıbresı nasıl bıseyse uzerınde ne 50 var ne 90 bişey anlaşılmıyor. ama açtıgmda haznedeki su çok sıcaktı. Aslında hepten hararet yapmaması lazım ama ben yine de imkan dahilinde söylüyorum.

Öncelikle hoşgeldin Tamer, geçmiş olsun, radyatör - motor ve soğutma su kabının arasındaki bağlantılarda hortumlarda gevşeklik, delik, yarık olabilir. Suyun tam olarak nerden geldiğini görebildin mi? Su akması ne boyutta damlama sızıntı ses gelecek şekilde şırıltı?

Öncelikle hoşgeldin Tamer, geçmiş olsun, radyatör - motor ve soğutma su kabının arasındaki bağlantılarda hortumlarda gevşeklik, delik, yarık olabilir. Suyun tam olarak nerden geldiğini görebildin mi? Su akması ne boyutta damlama sızıntı ses gelecek şekilde şırıltı?
Hoşbulduk kardeş gece diye bakmadım ama su hızlı damlama şeklinde 1 litreye yakın su akmış arabadan kaputu açtıgımda radyatör suyu kabı vs sıcaktı ama kaynama vs yoktu tahminim radyatörün altından aracn su haznesınde fazla da su eksilmemişti. Şimdi bir gidip bakayım su eksilmiş mi kesilmiş mi diye.....

Kaptaki suyun sıcak olması normal, ancak hararet yapmış olabilir mi demişsin, hararet yapan araba yığılır kalır, gaz yemez, su kabında fokurdama taşma olur, uyarı lambası yanar vs. bunlar oldu mu? su seviyesini kontrol et bakalım ciddi bir azalma mevcut mu?

hayır bunların hıcbırı olmadı sadece su sıcaktı ve yarım lıtre kadar azalmıstı su haznesınde su azalmayıp radyatördekı su bosalmıs olabılır mı

radyatörden su akmış olması ihtimal dahilinde, normal şartlarda 2-3bin km yaptığında çok az su eksilmesi olabilir. sen yine de arabayı göster bi servise ustaya, suyun normalden hızlı eksilmesi büyük sorunlara yol açabilir ilerde

Geri