Doktorun Capturu level atladı :-)

hayırlı olsun mete kardeşim. plastik cerrah meslektaşların olaya el atmış:eyv

Valla öyle oldu :-) bugün ayak dayamayı da yaptım :-)

Benim araba ajda pekkandan daha çok işlem gördü :-)

Güle güle kullan kardeşim. Hayırlı olsun inşallah. Ses probleminin halledilmesine çok sevindim gerçekten. Allah kaza bela vermesin.

Güzel görünüyor. Hayırlı olsun. Bu Capturlar daha yeni çıktı piyasaya. Tanınmıyor henüz. Çok iyi modifikasyon örnekleri çıkacaktır ortaya.

Hayirli Olsun Güle Güle Kullan :eyv :eyv

Güle güle kullan kardeşim. Hayırlı olsun inşallah. Ses probleminin halledilmesine çok sevindim gerçekten. Allah kaza bela vermesin.

abi valla o kadar güzel oldu ki araba sürmek muazzam zevk veriyo artık :D

Güzel görünüyor. Hayırlı olsun. Bu Capturlar daha yeni çıktı piyasaya. Tanınmıyor henüz. Çok iyi modifikasyon örnekleri çıkacaktır ortaya.

hocam modifikasyonlar siyah arabada bi yere kadar ne yazık ki :( keşke açık renk alabilseydim şu an icon versiyonda ki gibi tavan komple siyah olmuştu bile :D

Hayirli Olsun Güle Güle Kullan :eyv :eyv

sağolasın hocam :D

hayırlı olsun.sistem ne kadara mal oldu?

aracınıza taktıracağınız ekipmanları yagmur ve far sensörünün fiyatı-ürün kodu ve fotograflarını paylaşırmısınız?

aracınıza taktıracağınız ekipmanları yagmur ve far sensörünün fiyatı-ürün kodu ve fotograflarını paylaşırmısınız?

Daha ekranın fiyatını bayi ile konuşmadık ama tahmini 900 1000 arası olacaktır. Yağmur ve far sensörü işini tam randıman alamayacağımız için iptal ettik ama gelişme olursa illa ki koyarım buraya.

Geri