Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

Erdal Bey, RDM360 ve RDM460bt uygundur. 1 no'lu önceliğinizdeki RDM300 modelinin direksiyon kumandası desteğiyoktur. Oto elektrikçiler ve ses sistemciler size göndereceğim montaj kılavuzuna bakarak rahatlıkla bağlayabilirler.

Ürün bende satın aldım başarılı bir şekilde montaj yaptım. Sony teyp ve çılgın modus. Kumandası mükemmel çalışmakta. kolega35. Teşekkürler ederim

Bugun bende yaptım baglantıyı.Sorunsuz çalışıyor.Keyfı bır başka oluyor.Ellerıne saglık abi

Güle güle kullanın. Cihazında w-r girişi olmayanlar için sizde olduğu gibi direksiyon kumanda kolundan kontrol edilen uzaktan kumanda için size yaptığım uygulamanın bir çok kişinin sorununu çözeceğini düşünüyorum. Zor olmayacaksa IR ledi sabitlediğiniz yerin fotosunu buradan paylaşır mısınız.Selamlar.
Bugun bende yaptım baglantıyı.Sorunsuz çalışıyor.Keyfı bır başka oluyor.Ellerıne saglık abi

Teşekkürler hocam
Erdal Bey, RDM360 ve RDM460bt uygundur. 1 no'lu önceliğinizdeki RDM300 modelinin direksiyon kumandası desteğiyoktur. Oto elektrikçiler ve ses sistemciler size göndereceğim montaj kılavuzuna bakarak rahatlıkla bağlayabilirler.

[h=1]Sony Cdx-G1150u Cd-Mp3 Çalarlı Usb Girişli Oto Teyp
bu ürünü almak istiyorum. Direksiyon kumandası aparatı yapabilir misiniz? Ücret ne kadardır. tşkler.[/h]

Günaydın, aparatı yaparım, 50 TL dir. Aracınız nedir? Selamlar.
Sony Cdx-G1150u Cd-Mp3 Çalarlı Usb Girişli Oto Teyp
bu ürünü almak istiyorum. Direksiyon kumandası aparatı yapabilir misiniz? Ücret ne kadardır. tşkler.

Geri