Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

kolega35 ustam özelden mail attım bakar mısınız?

Ustam mail attım ama ulaştı mı?

https://youtu.be/qcASmtPO404
Teyp marka model farketmeden kullanabilirsiniz. Ürünün en güzel yanı teyp degiştirdiniz kumanda modülünüz o teyplede çalışabiliyor.

Arkadaşlar ürün şahsıma aittir isteyen arkadaşlarımız bana egeden_1983@hotmail.com mail aderisim üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kolega ustam bana yurtdışından Panasonic marka bi teyp geldi. Buna kumanda yapabilirmisin.

Aparatı yaparım, hiç sorun yok. Cihazın markasının ne olduğu önemli değil. Önemli olan w-r girişi olsun. Bu konudaki tecrübeme güvenebilirsiniz. Selamlar.
Kolega ustam bana yurtdışından Panasonic marka bi teyp geldi. Buna kumanda yapabilirmisin.

Merhaba;

2011 yeni symbol aracım var. [h=1]Sony DSX-A400BT model teyp bağlamak istiyorum. Direksiyon kumandası direkt çalışır mı ? aparat gerekecek mi ? birde bunu takmak için teyp çerçevesi vs gerekir mi ?[/h]

İyi günler, direksiyon kumandanızın çalışması için aparat gerekir. Teyp çerçevesi gerekmez. Selamlar.
Merhaba;

2011 yeni symbol aracım var. Sony DSX-A400BT model teyp bağlamak istiyorum. Direksiyon kumandası direkt çalışır mı ? aparat gerekecek mi ? birde bunu takmak için teyp çerçevesi vs gerekir mi ?

Merhabalar,

pioneer MVH-85UB teyp aldım buna kumanda yapılıyormu ? aracım megane 1

Geri