Direksiyon Elimizde Kaldı !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan R14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
​Direksiyonun tutuşu bile bir başka,kullanım keyfi arttı deri direksiyonla beraber...:eyv

Bende yarım saat önce montajı yaptım. Kalitesine ve görünümüne şaşırmadım harika..:bravo Devran fotoları yükler artık...

​Direksiyonun tutuşu bile bir başka,kullanım keyfi arttı deri direksiyonla beraber...:eyv

psikolojiktir oo :D

Sıcak sıcak getirdim tazecik..kapaklar daha sonra gelicek.. akşama da yavru aslana takıcaz :eyv Rıdvan Bey ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten çok keyifli sohbet oldu. Projelerden ve aktivitelerden bahsettik. Elinize ve emeğinize sağlık birlikte çok güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum.:bravo Orjinal R5 GT direksiyonuda başka bir keyif Hakan.Erdi.Can a duyurulur. :eyv

7162SAM_0260.JPG
[/URL][/IMG]
4046SAM_0263.JPG
[/URL][/IMG]
[/QUOTE]

[B]
Erdoğan bu direksiyonu alırsa bir tane daha renault 5 alması gerekir :) elindeki araba zaten GT direksiyonlu :)[/B]

Erdi ninki silindi artık:eyv yenisini alsın e sıra sende arka spoileri GT yaptın ya o psikoloji var sendekıhkıh tahtadan GT yazma bari direksiyonunuda alda havaya gir yeniden..hehe

siyah olsa balıklama dalardım zaten yada bunu alıp siyaha çevirmek lazım öylede meblağ baya yükselir :)

​Ya Hakan; 2 aydır Usta ile R9 RNİ 3 kollu çıkmada olsa farketmez simid bakıyorduk.. ki; Bu orjinal GT direksiyon simidi ayrıca bunu bulman imkansızken; bu direksiyonu boyatabilirsin Rıdvan bey de isterseniz boyatıpta göndereyim dedi biz istemedik ve orj. kodlu bir parça göbeğide gelicek daha ne anlatayım sana Hakan? :slc:loll:girl

siyah olsa balıklama dalardım zaten yada bunu alıp siyaha çevirmek lazım öylede meblağ baya yükselir :)
Renk güzel bence,bu şekilde daha ferah oldu iç mekan,her taraf koyu renkli...

ben giyimde olsun veya başka bişeyde olsun renklerin uyumuna dikkat ederim bu yüzden farklı bir renk benim hoşuma gitmeyebilir..Ama şekil olarak çok güzel...

Geri