Direksiyon düz gitmesi ( açı sensörü)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eddy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eddy

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar selamlar 2015 1.5dci touch clio 4 aracım var, araçlarımızda direksiyon açı sensörü var malum ben bunu rot ayarlarını yaptırdıktan sonra cihazla sıfırladım ancak yüksek hızda hafif hafif sağa çekmeye devam ediyor...

Clio 4 ün bu problemi ve açı sensörü hakkında detaylı bilgisi olan var mı acaba ? Sağa çekme olayı ifrit etmeye başladı beni...

Cihazla sıfırladım derken "öğretme" denen uygulamayı da yaptınız mı ?

Rot ayarlamasında bende çok sıkıntı yaşadım. Simetri takıntınız varsa benim gibi yarım santim bile yamuk olsa dikkatimi çekiyordu. Sorun şu ki ustaya ve titizliğine bağlı ben 3.'de ayarlatabildim ancak. Usta makinaya bağladı oldu diyor ama olmuyor işte altta lastiklerin orada malum ince ayar yapıyor onu 2-3 kere test sürüşü yaparak düzeltti. Kısacası ustanın özverisine bağlı isterse oluyor.

Arkadaşlar selamlar 2015 1.5dci touch clio 4 aracım var, araçlarımızda direksiyon açı sensörü var malum ben bunu rot ayarlarını yaptırdıktan sonra cihazla sıfırladım ancak yüksek hızda hafif hafif sağa çekmeye devam ediyor...

Clio 4 ün bu problemi ve açı sensörü hakkında detaylı bilgisi olan var mı acaba ? Sağa çekme olayı ifrit etmeye başladı beni...

Aynı sorun bende de var. Ben yolun eğimindendir dedim. Açı sensörü ne ile yarıyor. Ddt 4 all da dikkatimi çekmişti.

Valla abi bendede takinti var adam gibi rotcu bulsam

Merhaba arkadaşlar. Ben bu sorunu clio 4 1.5 dci aracıma bilgisara bağlatarak kalibrasyon ayarı yaptırdıkdan sonra giderdim. Ankarada olanlara ivedikde doktor reno var. Tecrübeli usta.

Geri