direksiyon boyama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nigne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aklıma birkaç soru geldi. Deri boyasını kat katmı sürmeli?
Eskimedendolayı pütürlü yerler için dolgu malzemesi varmı.
Boyanın kalıcılığı nekadar ve kimyasallar arası iyimi

Ağabey ben uyguladım... Benim de aklıma ilk gelen ne kadar süre bu şekilde kalacak diye. Kimyasal boya elde ki ter ile buluştuğunda mutlaka bir zaman sonra tekrar eski haline gelecek. Bende bu yüzden üstüne kılıf diktim ortalama renk yakın bir tane buldum çok sırıtmadı. Ama tabi her zaman orjinal den yanayım. Şu da olabilir aldığımız boya fazla geldiği için artıyor aşınma oldukça uygulamaya devam edersin. Kat olarak ta yıpranmaya göre değişir isteğe bağlı yani. Benim vites topuzu çok yıpranmıştı 4 kat uyguladım ki senin dediğin gibi dolgu yapsın diye gayette başarılı bir uygulama oldu. Pürüzler var ise ince bir zımpara atmanda fayda var pütürleri almak için

Merhaba benimde vites topuzunun derisi soyuldu otomatik vites yenisini almak pahallı kenarında ufak bi kalkma dibindeki plastik parça belli oluyor deri tamamen soyulmuş ne gibi bir işlem yapmam gerekir ?

Merhaba, boyanın kalıcılığı nekadar oldu
1 sene sonra cok tutulan yerlerden soyulma başladı.orayida zimpara yapip tekrar boyadım deforme oldukca boya sıkıntı yok.

SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba benimde vites topuzunun derisi soyuldu otomatik vites yenisini almak pahallı kenarında ufak bi kalkma dibindeki plastik parça belli oluyor deri tamamen soyulmuş ne gibi bir işlem yapmam gerekir ?

2000 nolu zımpara ile zımpara yap. Metal aksam olan yerleri bantla boya değmesin. Sonra astar ( rengi farketme) astar sık bir gün kurusun iki gün beklerse daha iyi olur. Kaliteli bir parlak siyah sprey boya al. Sprey boyayı. 5dk önce ılık sulu kovada beklet sonra 25 cm mesafesen bas çek yaparak azar azar sık. İşçiliğin iyiyse uzun ömürlü olacaktır.

Konuyu hortlatacam biraz ama extreme ile privilige paketin renkleri aynimi, bende siparis vermek istiyorum ama pruvilige paketinki sanki biraz daha griye yakin bejmiş gibime geliyor fikri olan varmi

bende direksyon göbegindeki plastikte cizik var orayada sürsek bişey olur mu

Konuyu hortlatacam biraz ama extreme ile privilige paketin renkleri aynimi, bende siparis vermek istiyorum ama pruvilige paketinki sanki biraz daha griye yakin bejmiş gibime geliyor fikri olan varmi
hocam ben bej almıştım cok açık oldu sonradan privilege özel boyasi var uzerinde yaziyo boyanın.extreme le ayni gibi .ben alirken marka modeli girince özel boyasini almistim.büyük kunduracilarda oluyo genelde

SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu hortlamış olacak ama kaplamaya 400tl istediler bende boyamaya karar verdim 100tl ye bu seti buldum ama sorum şu renk kodu nedir olayı 1551 toprak da var 1548de bunlar fluence için benim arabam 2011 model extreme paket acaba hangi tonu uygundur?baktığım yerde privilage yazmıyor direk renault fluence yazıyor boyalarda.

Merhaba. Daha önceki tecrübelerimi aktarayım size. Boyama işlemi ilk bakışta çok güzel görünüyor ama çok kısa süre içinde tekrar bozuluyor. Kökten çözüm tekrar kaplattırma. Uzun süre uğraşmazsınız. 400TL uygun fiyat. 100Tl ye set alıp paranızı çöpe atmayın.

Geri