Dikkat Basık Araç...! :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ApSUVai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eski halini görünce basıldığı belli oldu :eyv, eskiden baya jeepmiş tayfun güle güle eskit maşallah :eyv

Çok farketmiş Tayfun güle güle bin yaylı arabana...:)

Teşekkür ederim Ozan Abi, Halil abi baya düştü standart oldu :)

Tayfunun aractakı yaylardan bır eşi benzerı daha yok Turkıyede olmıcakta:DMCK MOTORSPORT Farkı ile Renault R 19 yaylandı :D hadı hayırlı olsun tayfun guzel dusmus ..
Bende halil abıye tesekkur ederım en zor anda yardımcı olup ısı bıtırmemızde yardımcı oldu :D

Niye bitane daha olmuyor mck mu imal etti yayları :D

Maşallah tayfun kardeşim çok cici olmuş..Kafayı az daha basarsan nokta olur tek olur..Tekrardan maşallah güle güle bin..

senin araç ne kadar yüksekmiş öyle kanka hep 6 7 kişi gezseydin :D Ben öyle yapıyorum :D Hadi hayırlı olsun basıklık yaramış :)

Teşekkür ederim :)

Alper napim kardeşim Renault herşeyden kısmış ama yaylardan kısmamış :D

maşallah güzel görünüyor ama ön taraf az daha basılabilir

sigara paketinin üstünden geçiyosa basık demem ben arkadaş :)

Torsiyonu fazla aşağı almışsınız bence.Arabanın ön tarafı yukarda kalmış. Ben olsam önü en az 4 cm daha basardım:)

tayfun hayırlı uğurlu olsun kardeşim bence gayet iyi olmuş sonuçta sedan bir araç tek başına da binmiyosun illaki birileri olur yanında ve bagaj da olabilir bence yeterli olmuş ve kıvamında :eyv mck özel istek üzerin yay yapıo galiba :D sitede yay arayan bi sürü 19 cu var onlara da bulsun yada yapsında sponsorluğunu bi görelim parası neyse veririz yav :D

Geri